Enquête Ignoramus Academie

Hallo iedereen,

Om te blijven groeien en ontwikkelen willen we onderzoeken of de Ignoramus Academie nog altijd goed aansluit bij de wensen en behoeften van deze tijd. Hierdoor kunnen wij ons aanbod ook nog beter op jullie afstemmen. Bovendien ontvangen we graag ideeën en suggesties voor verbeteringen.

Het onderzoek zal ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Er zal vertrouwelijk met je gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anomiem verwerkt.
Tenslotte maak je met het invullen van deze enquête kans op een gratis persoonlijk gesprek van 1 uur met als thema ‘spiegologie: het antwoord op mijn waarom-vraag’. Om kans te maken op deze prijs dien je de vragenlijst volledig af te ronden en onderaan je e-mailadres in te vullen.

Je antwoorden zijn erg waardevol en belangrijk voor ons. Wij danken je alvast voor je deelname aan deze enquête.

Het Ignoteam

Om deel te nemen klik hier …