Cursussen op maat

Regelmatig nemen organisaties, verenigingen, scholen of bedrijven met ons contact op met de vraag of we voor hen een programma op maat kunnen ontwikkelen.
Ignoramus Academie bestaat al van 1972 en in al die jaren hebben we natuurlijk een rijk aanbod van cursussen en opleidingen kunnen aanbieden aan intense zoekers die bewuster en natuurlijker willen leven. Uit dit uitgebreide aanbod kan een keuze gemaakt worden en kan waar dan ook aangeboden worden.
Persoonlijke groei en ontwikkeling, gezondheid, duurzaam ondernemen en teambuilding, gezonde voeding zijn de kernthema’s van onze activiteiten maar ook unieke en doelpubliek gerichte programma’s samen ontwikkelen is altijd onze specialiteit geweest.
Cursussen, workshops, seminars en interactieve belevingsactiviteiten op maat kunnen naar uw wensen worden uitgewerkt en onze competente medewerkers zorgen voor een professionele uitvoering. Het programma kan lopen over één dagdeel, een avond, een dag, een weekend en zelfs bij iemand thuis of op een prachtige locatie in de Ardennen, aan de kust of in het buitenland.

Heeft u als groep vrienden, vereniging, organisatie, bedrijf interesse om samen met ons een prachtig programma te ontwikkelen helemaal aangepast aan uw wensen contacteer ons dan.
Het zal voor ons een genoegen zijn om samen mogelijkheden te onderzoeken en af te stemmen op uw verwachtingen.
Voor meer info neem contact op via het contactformulier of bel even met Egidius Musiek: 0475/59 62 58.