3-DAAGSE WORKSHOP: MIJN INNERLIJKE SCHOLINGSWEG – Het ontwaken van het ware voelen

 • Code: 20-21/51
 • Docent: Egidius Musiek en Els Graindor
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 3 dagen: Vrijdag 6/8 - zaterdag 7/8 - zondag 8/8
 • Data: (2021)
   - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: 420,00 euro De KMO-portefeuille kan aangevraagd worden tem 12/06/2021!
 • Praktisch: Mogelijkheid tot overnachten in een B&B in de onmiddellijke omgeving. Een lijst kan enkele weken voor aanvang opgevraagd worden op het secretariaat.

 • 3-DAAGSE WORKSHOP

  MIJN INNERLIJKE SCHOLINGSWEG

  HET ONTWAKEN VAN HET WARE VOELEN

   

  De persoonlijke ontwikkelingsweg kunnen we beschouwen als de absolute basis om eindelijk bewust in het leven te staan. Evenwicht en balans maken met je-Zelf en je directe omgeving is hier het hoofddoel.

  De eerste stappen op deze ontdekkingstocht kan je alleen zetten als je het beperkte denkkader van waaruit wij onze handelingen aansturen kan verruimen en open trekken. Dan pas kan je oude en nieuwe informatie, die je voor onoverkomelijke problemen stelt, goed plaatsen en begrijpen om ze daarna via een nieuwe benadering weer harmonisch te beantwoorden met een bevredigende actie.

  Op de tweede plaats is het uiterst belangrijk om ook het voelen nieuwe impulsen te geven. Dit nog moeilijker groeiproces vraagt eerst een grote ’inhaalbeweging’ om de sterk ondergewaardeerde gevoelswereld weer zijn rechtmatige plaats te geven. Langzaam ontwikkelt zich dan een permanent bruikbare innerlijke ervaringswereld in de vorm van een ‘actieve intuïtie’ die van binnen uit keuzes en beslissingen aandraagt om de confrontaties evenwichtig tegemoet te treden.

  Het samenspel van het nieuwe ‘kennisweten’ en ‘voelweten’ schept een diepe onuitputtelijke bron om je leven van ‘lijden’ naar ‘leiden’ om te polen. Een persoonlijke ontwikkelingsweg aangaan is een groot avontuur, gedeeltelijk herkenbaar vanuit een oud en bijna vergeten verlangen dat diep van binnen sluimert en wacht om eindelijk te ontwaken.

  Deze vooral ervaringsgerichte workshops met een verfijnde opbouw kunnen een begin zijn voor de diepe innerlijke ontwikkelingsweg die zich voor velen meer en meer vanuit een echt zieleverlangen begint te melden. Werken met de innerlijke voelwereld staat centraal met veel aandacht voor de spontane intuïtieve toevalligheden die als taal van de oorspronkelijke binnenkant worden gebruikt. Weinig theorie, soms een korte duiding maar vooral ervaren en voelen in een dynamische opeenvolging van sfeersituaties die de innerlijke evolutieprocessen zichtbaar maken en nieuwe rationele of intuïtieve inzichten doen ontstaan. Er vormen zich wervelende energieën vanuit je eigen levensonderdelen en de oude sub-persoonlijkheden tonen zich in volle duidelijkheid en worden voortdurend getransformeerd. Beslissingen dringen zich op vanuit de innerlijke observator die de mantel van de nevels afwerpt en uit de duisternis treedt om zich te tonen met de gratie van de ontsluierde zachtheid van de innerlijke wereld. Vooral de poorten van de yin worden als praktisch werkinstrument gebruikt om diep contact te maken met de informatie uit het innerlijke weten. Dit is een echte persoonlijke weg die toch in groep gedeeld kan worden want elk individueel proces kan een gepaste inspiratie creëren voor al de andere deelnemers.

  Doelgroep

  * Voor alle studenten aan de Ignoramus Academie die naast hun andere opleidingen een onnoemelijke behoefte ervaren om diep in zichzelf te kijken en hun innerlijke wereld als een nieuw onuitputtelijke bron van informatie willen ontdekken.

  * Voor alle belangstellenden die van nature meer afgestemd zijn op innerlijk voelen en de wegen van het intuïtieve weten willen exploreren.

  * Voor therapeuten en gezondheidswerkers die absoluut nieuwe werkvormen willen ontdekken om hun pakket aan mogelijkheden onbegrensd te verruimen.

  * Voor grenzeloze zoekers die de ongekende werelden van de innerlijke scholingsweg al kennen maar de verbluffende vermogens van het ‘veld’ met zijn nieuwe wetmatigheden willen doorgronden.

  * Voor iedereen die wil afdalen in de ‘onderwereld’ waar het niets het geluid van de stilte laat weerklinken in een gevulde leegte waar de verwondering om het niet alledaagse elk moment een gevoelservaring schenkt die roept om nooit meer voor minder te gaan.

  *Voor mensen die met grote verwondering de prachtige manier willen ervaren waarop wij permanent worden voorzien van de meest geschikte positieve informatie (zowel aan de buitenkant als gelijkwaardig van binnen) om het verloop van ons levensscenario te tonen via mooie genietsituaties waar we naast een goed gevoel ook een juiste handeling mochten ervaren.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  20-21/51 €420,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!