4 VAKANTIE KOOKWORKSHOPS – Culinaire natuurvoeding – Live in Hasselt of thuis Live Online via zoom

 • Code: 21-22/7
 • Docent: Egidius musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 4 zaterdagen van 10u tot 13u
 • Data: (2021)
   - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: 150,00 euro - Opgelet: er kan voor deze opleiding geen KMO portefeuille aangevraagd worden.
 • Praktisch: Kan ook live online thuis gevolgd worden via laptop - tablet - smartphone. Bij de inschrijving vermelden: live in Hasselt of thuis live online.

 • CULINAIRE NATUURVOEDING

  Voeding is informatie en energie van de aarde die wij kunnen opnemen om al onze kwaliteiten optimaal te ontwikkelen zowel op fysiek als op psychisch en spiritueel niveau.
  De kwaliteit van onze voedingsmiddelen, hoe ze worden geteeld maar zeker ook de bereidingswijze is bepalend hoe al onze mogelijkheden evenwichtig en gebalanceerd kunnen gebruikt worden.
  Indien we de 10 voorwaarden van gezonde natuurlijke voeding respecteren zullen we de beste voorwaarden scheppen om een goede fysiek gezondheid, een evenwichtige emotie, een mentale helderheid, een diepe gevoelswereld, een mooie relationele interactie, een bevredigende sociale context, een evenwichtige maatschappelijke verbinding, een echte mondiale vrede en grote spirituele inzichten te creëren.
  Zeker in deze bijzondere tijd kunnen we via een gezonde keuken de ideale voorwaarde scheppen om onze fysieke gezondheid optimaal te verzorgen, een krachtige immuniteit op te bouwen, onze veerkracht terug te herstellen en een positieve kijk op het leven te realiseren.

   

   

  Kom genieten van heerlijke gerechten:

  voorgerecht, soep, een uitgebreide hoofdschotel met specialiteitjes en een heerlijk dessert.

  De recepten van alle bereidingen worden vooraf via mail doorgestuurd!

  Indien je live naar de workshop komt gaan we natuurlijk alles uitgebreid proeven of kunnen proevertjes meegenomen worden naar huis (wel bakjes meebrengen)

   

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  21-22/7 €150,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!