4 WORKSHOPS LIVE ONLINE : VOORJAARSZUIVERING

Dit evenement eindigde op 15 april 2021

 • Code: 20-21/46
 • Docent: Egidius Musiek en Els Graindor
 • Duur: 4 avonden van 19u tot 21u
 • Data: (2021)
   - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: 100,00 euro (KMO portefeuille kan aangevraagd worden.)
 • Praktisch: Vooraf inschrijven noodzakelijk!

 • VOORJAARSZUIVERING

  4 WORKSHOPS LIVE ONLINE

   

  Zoals we konden verwachten zal onze jaarlijkse voorjaarszuiverings-week en – gezondheidsweek helaas niet kunnen doorgaan.

  In deze moeilijke coronatijd is het echter meer dan ooit aangewezen om onze gezondheid een extra ‘boost’ te schenken door een grondige herbronning.

  Daarom hebben we besloten om toch nog een programma aan te bieden voor iedereen die op zoek is naar de nodige informatie

  om je immuniteitssysteem, je veerkracht, je positief aanpassingsvermogen en zelfzorg een krachtige ondersteuning te geven.

  PROGRAMMA: 4 workshops live online : alle nodige informatie en praktische demonstratie.

  1. Maandag 12/4 van 19u tot 21u: Waarom is een voorjaarszuivering zo belangrijk. Algemene informatie over fysieke detox, zuivering, drainage, ontslakking, mineralisatie, ontzuring en alkalisatie. Emotionele, mentale  en spirituele zelfreflectie. Het activeren van je voelwereld en het dynamiseren van je levensenergie. 
  2. Dinsdag 13/4 van 19u tot 21u: Kookworkshop: zuiverende maaltijden en dranken: groentebouillon met miso en zeewier, zuiveringsmaaltijd, gepekelde groeten, kondiment, zuiverende sushi en rijstballen, speciale thee en medicinale dranken.
  3. Woensdag 14/4 van 19u tot 20.30u: Speciale dynamiserende en activerende oefeningen uit de do-in, de yin yoga en de Tao yoga.
  4. Donderdag 15/4 van 19u tot 21u: Gemberkompres op de nieren, lever kleipakking met etherische olie, milt/pancreas pakking met chlorofyl, activering van de meridianen en energiebanen, massage van de reflexzones in het gelaat en op de voeten.

  Inschrijvingsformulier:

  Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.