BASISCURSUS: DE PERSOONLIJKE ZOEKTOCHT NAAR MIJN LEVENSOPDRACHT! Live bij ignoramus in Hasselt of samen in groep live online huiskamercursus in Michelbeke (Brakel) of live online bij u thuis!!

 • Code: 21-22/10
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 7 maandagavonden van 19u tot 22u
 • Data: (2021)
   - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: 299,00 euro
 • Praktisch: Live bij ignoramus in Hasselt of live online in groep huiskamercursus in Michelbeke of live online bij u thuis!!

 •  BASISCURSUS

  DE PERSOONLIJKE ZOEKTOCHT NAAR MIJN LEVENSOPDRACHT

  Mini cursus Evolutiepsychologie waar je eigen leven centraal staat.

  Na deze cursus is het mogelijk om nog aan te sluiten bij de lange opleiding Integrale Evolutiepsychologie. Ook online!

   

   

  Live bij ignoramus in Hasselt

  of live online in groep huiskamercursus in Michelbeke

  of live online bij u thuis!!

   

   

  Boeiende basiscursus om het mechanisme van het leven te doorgronden waardoor iedere moeilijkheid in je leven opnieuw gezien kan worden als een mogelijkheid voor persoonlijke  ontwikkeling en groei.

  Als het leven een levensschool genoemd wordt, wat valt er dan in die school te leren?

  In hoeverre zijn alledaagse gebeurtenissen een aanduiding van wat ik in mijn leven kan leren?

  Bestaat er een diepere betekenis in mijn leven en hoe kan ik die dan vinden?

  We verwachten vaak veel meer van het leven dan het ons op dit moment brengt. Soms hebben we het gevoel dat we iets missen of raken we de weg kwijt omdat we vergeten zijn hoe we ons leven ten volle kunnen leven. Ieder van ons draagt echter een prachtige blauwdruk in zich die de afdruk is van zijn/haar potentiële inhoud. Door te ontdekken hoe het leven ons elke dag de beste richtingaanwijzers geeft via alledaagse (positieve en negatieve) gebeurtenissen kan je je opnieuw bewust worden van al jouw kwaliteiten en je levensopdracht. We gaan op zoek naar de rode draad in de stroom van gebeurtenissen die ons elke dag ‘overkomen’ en proberen dieper door te dringen in de betekenis en het doel van deze situaties, omstandigheden en ontmoetingen. Waar willen ze me naartoe brengen en hoe kan ik mijn eigen evolutie op gang zetten door het mechanisme van mijn leven te doorgronden? Hoe kan ik het verband zien tussen de aanleidingen, mijn reactiepatronen en de symptomen. Wat is hun functie in mijn ontwikkelingsweg en kunnen we de achterliggende oorsprong of levensopdracht vinden?

  Data: 7 maandagavonden: 13/9 – 27/9 – 11/10 – 25/10 – 15/11 – 29/11 – 13/12

  Uur: 19.00u tot 22u

  Docent: Egidius Musiek :

  Locatie:

  • Live bij Ignoramus, Hazelarenlaan 32 in Hasselt
  • Live online in groep huiskamer cursus samen in groep met online docent en assistente ter plaatse: Mieke Poppe. ECOSNOOZE, Alpacaboerderij – Berendries 13a, 9660 Michelbeke (Brakel)
  • Live online bij u thuis via laptop – tablet – smartphone. Inlogcode komt vooraf via email.

  Kostprijs: 299,00 euro

  Alle informatie: bij Mieke en Jos 0476 80 60 21   info@ecosnooze.be of Egidius Musiek van de Ignoramus Academie – Hasselt 0475 596258  egidius@ignoramus.org

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  21-22/10 €299,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!