CORONA – DE KROON OP HET WERK – WEBINAR 8: “Een nieuwe wereld – eindelijk een wereldregering” en WEBINAR 13 : DAGELIJKSE KOST(BAARHEDEN) VOOR LEVENSKUNST

Dit evenement eindigde op 14 mei 2020

 • Code: 19-20/68
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 1 donderdagavond van 19u tot 20u
 • Data: (2020)
   -
 • Uur:
 • Kostprijs: 20,00 €

 • Een mooie tekst van DR. Naidu Gopalsamy (spagyriek – Phylak Sachsen GmbH in Zwitserland)

  Energetische uitleg van wat er op dit moment op onze planeet gebeurt.

  Sinds het aanbreken van de tijd zendt onze planeet trillingen uit die worden gemeten in hertz en die 7,8 hertz waren. In 2008 begon de aarde haar trilling snelheid te verhogen. Vandaag in maart 2020 zijn we op 57 Hertz. We zijn belichaamde wezens op deze planeet aarde en ook wij hebben een trilling snelheid. Alles is voor ons aan het versnellen sinds 2012, de planeet breidt haar vibraties uit. Ons lichaam is afgestemd op de planeet, dus alles wordt moeilijk voor degenen die nog niet wakker zijn. Lichamelijke aandoeningen, woede, burn-out….

  Realiseer je gewoon dat een andere manier mogelijk is. Een individueel functioneren dat zal schitteren in het collectief geheel waar al onze beperkingen worden opgeblazen, onze angsten, onze manier van consumeren,  …

  Dit virus tast de longen aan, de ruimte waar het hart en de liefdeschakra worden ingezet. Het is onze liefde voor het leven, de aarde, de samenleving, onszelf en onze consumptiepatronen die worden beïnvloed. Met een essentiële boodschap in deze periode van grote verandering: keer op keer terug naar deze ruimte van het hart. Dit is de reden waarom kinderen niet worden beïnvloed omdat hun hartchakra volledig actief is. Angst verlaagt onze vibratiesnelheid drastisch en een lage vibratiesnelheid creëert een laag immuunsysteem. Chaos is nodig om wakker te worden en te beseffen dat er iets anders mogelijk is.

  We zijn vandaag ondergedompeld in een wereldwijde, economische, politieke chaos en deze fase is noodzakelijk, essentieel om deze planeet te kantelen in een nieuw tijdperk waarin we ons bewust moeten zijn, wakker worden, verbonden zijn met ons wezen en moeten verschijnen om te doen.

  Wees gerust, er gebeuren erg leuke dingen. Om dit te bereiken, moet elk individu voor zichzelf zorgen, zijn vreugde verbinden, alles loslaten, loslaten, loslaten, erop vertrouwen dat alles goed komt. Het is dankzij deze staat van zijn dat je trillingssnelheid omhoog gaat zodat je deze angst, deze woede, dit geweld kan achterlaten en deze planeet en de hele mensheid zal de dood kunnen loslaten. Hier zijn we, dat is het …. Elk bewustzijn is essentieel, ieder die zijn vibraties zal aanpassen zal die van anderen beïnvloeden omdat we allemaal met elkaar verbonden zijn.

  Dus wees niet bang, profiteer van deze historische planetaire doorbraak om jezelf te vinden, maak opnieuw verbinding met deze prachtige planeet door een wandeling te maken, tijd door te brengen met je gezin anders, anders te consumeren … we zullen door deze ongekende crisis gaan om een nieuwe wereld te laten ontstaan.

  CORONA – DE KROON OP HET WERK

  Een reeks van 8 webinars op donderdagen van 19u-20u met mogelijkheid tot vragen stellen achteraf.
  De betekenis en functie van de corona crisis en hoe zij een allesomvattende ‘shift’ op wereldniveau zal veroorzaken
  Waar wil zij ons naartoe brengen – Wat moeten wij ervan leren
  Is dit de onvermijdelijke noodzakelijkheid – Wat is de inhoud van een totale ommekeer
  Hoe kunnen alle aspecten van de menselijke activiteit in ‘transitie’ gebracht worden
  met een diep inzicht in de natuurlijke wetten die de harmonie weer kunnen herstellen.

  WEBINAR 8 : EEN NIEUWE WERELD – Eindelijk een wereldregering

  Donderdag 14/5 van 19 tot 20 uur

  Een nieuwe tijd is al lang aangekondigd maar nu staan we op de drempel van een nieuw begin waar de mensheid eindelijk volwassen wordt.

  Zij hebben er lang over gedaan, miljoenen jaren om een basis op te bouwen van kwaliteiten die hun in staat stellen

  om waardevolle tools te ontwikkelen om te overleven, sociale activiteiten te ontplooien en een maatschappelijk structuur op te bouwen.

  De tijd is nu aangebroken om het oude los te laten en uit te groeien tot een bewuste volwassen mens die kiest

  om bewust te leven om zo binnen te gaan in zijn ware bestemming.

  Hij zal zijn vrije ego wil achter moeten laten om te leren volgen wat de ware natuurlijke levenswijze kan inhouden.

  Grondige zelfreflectie zal nodig zijn om te kijken wat de aarde door zijn toedoen is geworden en hoe de nodige bijsturing kan aangepakt worden.

  Een individuele verantwoordelijkheid in een permanent samenspel met het collectieve zal een nieuwe wereldordening laten ontstaan

  die met zachte hand wordt aangestuurd en geïnspireerd.

  Inschrijvingsformulier:

  Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.