DAGELIJKSE KOST(BAARHEDEN) VOOR LEVENSKUNST – deel 4 – WEBINAR 25: Het cyclische levenspad – Incarnatie en uitcarnatie

 • Datum:
 • Uur:
 • Code: 19-20/98
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Kostprijs: 15.00€
 • Praktisch: Kan live online thuis gevolgd worden via laptop - tablet - smartfone. Vooraf inschrijven noodzakelijk. Link wordt doorgestuurd via mail

 • DONDERDAG 28 MEI van 19u tit 20.30u – WEBINAR 25: Het cyclische levenspad Incarnatie en uitcarnatie

   

  Alles in het hele universum heeft een cyclische beweging en gaat in voortdurende veranderende verschijningsvorm van yin naar yang.

  Wij kennen deze polaire evolutie als incarnatie en uitcarnatie van afdalen naar de stoffelijke wereld en overgaan (overlijden = over het lijden gaan) naar de energetische wereld van genezijde.

  Deze voortdurende beweging is het doorlopen van de menselijke levens met als doel ons meer en meer bewust te worden waar wij vandaan komen, waar we naartoe gaan en wat we hier in dit huidige leven als levensplan hebben meegekregen.

  Een lange ontwikkelingsweg om onze persoonlijkheid laten groeien en uiteindelijk volledig in lijn te komen met onze zieleinhoud.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  19-20/98 €15,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!