DE ALCHEMIE VAN HARTSVERBINDING

 • Code: 19-20/53
 • Docent: Egidius Musiek en Els Graindor
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: Weekend van zaterdag 7/12 tot zondag 8/12 van 9.30u tot 18.00u
 • Data: (2019)
   - -
 • Uur:
 • Kostprijs: € 240,00 - KMO-portefeuille kan aangevraagd worden! Middagmaaltijd inbegrepen.
 • Praktisch: Meebrengen: losse kleding, matje, slofjes of dikke sokken. De deelnemers die in Hasselt willen overnachten krijgen na de inschrijving een lijst met alle mogelijkheden.

 • HET PAD VAN LIEFDE EN EIGENLIEFDE

  We merken elke dag dat mensen het liefdevolle contact verliezen met zichzelf, de partner, de maatschappij en de wereld. Weer anderen zijn op zoek naar het vinden of herstellen van deze levensbelangrijke energie die ons  verbindt met onze oorsprong. In dit basis weekend  wordt  eerst de verbinding met het oneindige universum opgeladen. Daarna maken we contact met de 2 polariteiten: yin en yang – De aarde en de hemel – het vrouwelijke en het mannelijke. Deze twee energieën maken in hun samenspel alle andere verschijnselen maar ook alle kwaliteiten van de mens. In niveau 1 staat de verbinding met jezelf centraal door het ervaren van een krachtige stroom van diep contact met  je originele levensstroom. Hierdoor worden de twee basisenergieën van hartsverbinding, liefde en eigenliefde krachtig opgeladen en vormen de kern van een bewust leven met aandacht en passie.

  Als basis voor dit weekend worden de prachtige verhalen gebruikt die zijn gemaakt door de deelnemers of/en  door studenten van de opleiding Integrale Evolutiepsychologie.

  De rode draad van deze verhalen is het proces van zowel mannen als vrouwen die veroordeeld zijn tot een lang verblijf in “het land van de verbannen vrouwen en mannen” en pas kunnen terugkeren wanneer zij langzaam inzichten verwerven in alle mechanismen van het ware leven. Daarnaast leren zij “de aanklacht” beter kennen en een individueel groeiproces doorlopen om hun ware zelfs te herwaarderen op het Pad van Liefde en Eigenliefde.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  19-20/53 €240,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!