DE PERSOONLIJKE ZOEKTOCHT NAAR MIJN LEVENSOPDRACHT – Niveau 2

 • Code: 18-19/11A
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Heerlen - Oude Steinerschool
 • Duur: 10 donderdagavonden
 • Data: (2018 - 2019)
   - - - - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: € 390,00
 • Praktisch: KMO-portefeuille kan aangevraagd worden (enkel voor Belgische deelnemers)

 • VAN VERSTRIKKING, OVER OMMEKEER NAAR TRANSFORMATIE!

  Als het leven een levensschool genoemd wordt, wat valt er dan in die school te leren?

  In hoeverre zijn alledaagse gebeurtenissen een aanduiding van wat ik in mijn leven kan leren?

  Bestaat er een diepere betekenis in mijn leven en hoe kan ik die dan vinden?

   

  We proberen ons niet te laten verwarren door de dagelijkse drama’s in ons persoonlijk, relationeel of maatschappelijk leven maar gaan op zoek naar de rode draad in de stroom van gebeurtenissen die ons overdag “overkomen”. We proberen dieper door te dringen in de betekenis, het doel, de reden en de ‘noodzaak’ van situaties, omstandigheden en ontmoetingen. Waar willen ze me naartoe brengen en hoe kan ik mijn eigen evolutie op gang zetten door de wetten van oorzaak en gevolg te doorgronden?

  Hoe kan ik de aanleidingen en symptomen met elkaar verbinden, hun functie in mijn ontwikkelingsweg analyseren en zo de achterliggende oorsprong of levensopdracht proberen te vinden?

  Boeiende basiscursus om het mechanisme van het leven te doorgronden en inzicht te verwerven in vervelende of dwingende levenslessen in het kader van de levensopdracht waar moeilijkheden altijd een beeld zijn voor een kwaliteit in onszelf die we nog niet kennen of onvoldoende ontwikkeld hebben.

  Problemen zijn dus rechtstreeks verbonden met ons groeiproces naar een nieuwe kwaliteit die we via een persoonlijk stappenplan in onze dagelijkse realiteit kunnen omzetten.

  Voor iedereen die niveau 1 reeds gevolgd heeft en meer diepgang en inzicht wil verwerven over de mechanismen van het leven. De praktische toepassing in je dagelijks leven staat centraal en het ontwikkelen van een persoonlijk routeplan van evolutie komt uitgebreid aan de orde.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  18-19/11B €390,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!