Dochters van de maan

 • Code: 20-21/32
 • Docent: Els Graindor
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 9 woensdagavonden van 19u tot 22u
 • Data: (2020 - 2021)
   - - - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: €450
 • Praktisch: De KMO portefeuille kan aangevraagd worden.

 • “Do you hear the desperate call from Mother Earth to all human beings for the wise women to stand up

  and make a difference by creating lifes dedicated to the forgotten wisdom they carry inside?”

  Wat kun je verwachten van het programma?

  Zowel voor vrouwen die het afgelopen jaar al een keer het jaartraject ‘dochters van de maan’ volgden, als voor vrouwen die het jaartraject ‘de wijze vrouw’ gevolgd hebben!

  Voor wie:

  Voor iedere vrouw die na het volgen van ‘de wijze vrouw’:

  • nog dieper en gedetailleerder wil doordringen in het concreet toepassen van de vrouwelijke energie in alle aspecten van haar leven.
  • nieuwsgierig blijft naar de diepere informatie van de vrouwelijke energie.

  Wil je op je pad graag verder geïnspireerd blijven? En ben je bereid om 1x/maand aan de hand van een nieuw stuk input rond een actueel thema in de vrouwelijke energie deze nieuwe informatie voor jezelf dieper te exploreren en te gaan integreren in je persoonlijk leven? Dan is dit mooie verdiepende jaartraject zeker iets voor jou.

  Inhoud van de opleiding:

  Na de diepe ervaringen in de cursus ‘de wijze vrouw’ blijft de grote vraag bestaan naar meer praktische toepassingen in het dagelijks leven van de vrouw. Daarom hebben we beslist om een doorgroei-groep te creëren die volledig afgestemd is op praktische werkvormen op basis van alle informatie van het vorige jaar.

  Alle deelnemers worden intensief uitgedaagd om ‘neer te zetten’ niet in gevecht en strijd met de buitenwereld maar vooral met een diepe integere keuze om te ‘zijn’ diep van binnen. Dit groei-jaar kan een ontwikkelingsweg worden met een kordate en krachtige overtuiging samen met een mooie en stijlvolle toewijding die als aanvullende tegenpolen het mannelijke en het vrouwelijke verbinden.

  De nieuwe tijd schreeuwt om vrouwen die zich weer durven verbinden met het wonder van het leven. Vrouwen die zich nog verbonden voelen met zichzelf, met de natuur en alles wat leeft. Vrouwen die de moed hebben een zoektocht aan te gaan naar het terugvinden van hun innerlijke vrouwelijke energie. Vrouwen die overal waar zij ZIJN ervoor kiezen om schoonheid te creëren ongeacht de uiterlijke omstandigheden. Kortom vrouwen die zich bewust zijn van het feit dat vrouwelijke energie geen vaag idee of concept is … maar dat het een manier van leven is.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  20-21/32 €450,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!