Eenpansgerechten

 • Datum:
 • Uur:
 • Code: 18-19/38
 • Docent: Els Graindor
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Kostprijs: €50
 • Praktisch: Prijs inclusief volledig dagmenu (soep, hoofdgerecht, dessert) om mee naar huis te nemen, uitgeschreven menu's en thee.

 • Steeds meer mensen komen er achter dat een natuurlijk en evenwichtig voedingspatroon een belangrijke bijdrage kan leveren aan een gezondere en bewustere levenswijze.

  Maar wat doe je wanneer het allemaal snel moet gaan en wanneer je weinig tijd hebt? Hoe kan je koken zonder achter te blijven met een berg afwas? En hoe kan je, ook wanneer je alleen voor jezelf moet koken, dit met zorg en aandacht doen?

  Eenpansgerechten zijn lekker en gemakkelijk te bereiden. Met wat tips en een beetje basiskennis zet je met gemak in een mum van tijd en met bijna geen extra afwas een overheerlijke, vers bereide, gezonde en evenwichtige maaltijd op tafel. Ideaal voor een snelle maaltijd na een lange werkdag of wanneer je geen zin hebt om uitgebreid te koken maar toch lekker en gezond wil eten.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  18-19/38 €50,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!