GRATIS SEMINAR : SPIEGELOGIE – HET ANTWOORD OP ALLE WAAROM VRAGEN

 • Datum:
 • Uur:
 • Code: 19-20/50
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Kostprijs: Gratis
 • Praktisch: Kan ook live online thuis gevolgd worden via laptop - tablet - smartfone. Vooraf inschrijven noodzakelijk. Inlogcode komt via email.

 • SPECIALE AANBIEDING!

  Een bijzonder IGNORAMUS GESCHENK voor alle geïnteresseerden die kennis willen maken met onze inspirerende cursussen.

  Het cadeautje is een gratis seminar met als thema: ‘SPIEGELOGIE – het antwoord op alle waarom vragen’. Woensdag 28/8 van 19u tot 21.30u. Daarna tot 22u kan elke deelnemer één ‘waarom’ – vraag stellen met een duidelijk antwoord waarom deze gebeurtenis in jouw leven is gekomen en iets te maken heeft met je levensopdracht.
  Je bent welkom in het Centrum Ignoramus Academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt of je kan het seminar thuis live online volgen via ZOOM (inlogcode wordt doorgestuurd). Vooraf inschrijven! info@ignoramus.org.

  Voor de mensen die het gratis seminar thuis online live willen meevolgen:

  VOORAF 5 STAPPEN:

  1e stap: ZOOM downloaden via: https://zoom.us/support/download

  2e stap: links onder (bij de pijl) ‘Zoominstaller’ aanklikken

  3e stap: ‘Join meeting’ aanklikken

  4e stap: ‘Meeting ID’: inlogcode invullen: 333 999 8765  en  ‘Screen name’: uw (schuil)naam invullen en join aanklikken.

  5e stap: ‘Join with computer audio’ aanklikken en u zit in de meeting

  TIJDENS HET SEMINAR

  Indien u niet in beeld wilt komen dan links onder ‘video start’ met rode streep aanklikken dan zien wij alleen uw (schuil)naam op het beeld verschijnen.

  Tijdens het eerste gedeelte van het seminar zetten wij alle microfoons van de deelnemers uit op unmute met rode streep. Na het seminar gaat de microfoon open voor iedereen (mute=geen rode streep) en dan  kunnen om beurt alle waarom-vragen gesteld worden.

  SPIEGELOGIE

  De belangrijkste stap in het menselijk ontwikkelingsproces is de overgang van ‘onbewuste’ mens naar ‘bewuste’ mens. Deze evolutiesprong gaat altijd gepaard met een enorme verruiming van ons denken en voelen.

  Hier ontstaan nieuwe uitgangspunten en  vooral wijsheid over het leven met inzichten in de processen en hoe we hiermee moeten omgaan. Het begin voor dit nieuwe bewustzijnsstadium wordt voor velen gemaakt door een enkele zin: ‘alles wat er in je leven gebeurd daar moet je iets van leren’.

  Alles wat je overkomt is dus niet langer een onoverkomelijke moeilijkheid, het dragen van je kruis of gewoon je ‘lot’ maar kan gezien worden als richtingaanwijzer, een spiegel, een boodschap, een impuls en een indicatie van een nieuw groeiproces. Alles wat wij ‘mee-maken’ heeft dus een betekenis, een functie, een doel, een reden en is dus nodig en heeft daardoor ook zin.

  De grote vraag blijft echter hoe we dan al deze informatie moeten ‘vertalen’ tot bruikbaar materiaal om onze levenswijze een totaal andere wending te geven dan vroeger. Want als deze uitgangspunten de waarheid zijn dan wil elke situatie en gebeurtenis ons ergens naartoe brengen en worden we dus permanent voorzien van een prachtige informatie die onze bestemming duidelijk maakt.

  Hetzelfde kunnen we zeggen over onze innerlijke informatiestroom die zich vooral toont via de beelden (dromen) van de nacht die ons symbolisch de weg wijzen naar de originele blauwdruk van ons leven.

  Dit gratis seminar wil je via spiegelogie’ meenemen in de wereld van de symbolische en metaforische betekenis die achter alles verborgen zit: De waarheid en werkelijkheid achter de illusies van onze dagdagelijkse realiteit. Hoe kan ik door causaal denken en voelen de achterliggende aanwijzingen leren zien en begrijpen.

   

  Inschrijvingsformulier:

  Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.