5 WEBINARS – Live in het centrum of online live digitaal thuis te volgen!

Dit evenement eindigde op 15 april 2020

 • Code: 20-21/4
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: Een reeks van 5 woensdagavonden van 19u tot 20.30u.
 • Data: (2020)
   - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: 100,00 euro
 • Praktisch: Kan live online thuis gevolgd worden via laptop - tablet - smartfone. Vooraf inschrijven noodzakelijk. Inlogcode komt via email.

 • EEN NIEUWE KIJK OP HET LEVEN

  Er zijn duizenden vragen die de mensen bezig houden als zij wat bewuster met het leven willen omgaan. Ben jij ook op zoek naar antwoorden op levensbelangrijke zingevingsvragen, dan zijn deze webinars de geschikte uitdaging waar je de prachtige mechanismen van het leven helemaal kan doorgronden.
  Mogelijkheden:
  1. Gewoon aanwezig zijn in het Ignoramus Centrum in Hasselt met publiek.
  2. Live online thuis het webinar digitaal volgen.

  DATA en THEMA’S 

  Van 19u tot 20u uitgebreide  uiteenzetting over het thema en  daarna mogelijkheid om vragen te stellen van 20u tot 20.30u

  Programma: 5 woendagavonden van 19u tot 20.30u

  Woensdag 19/2: Meditatie en stilte de hoofdingangspoorten van de innerlijke wereld. Rechtstreekse verbinding maken met het innerlijk weten en contact maken met de inhoud achter de stilte waar het zingen van de ziel begint.
  Woensdag 26/2: De ware man bestaat echt! De eigenschappen van de universele mannelijke energie. Van getemde tijger naar de wilde, inspirerende, innoverende spirituele  man. Het duizendjarige rijk van de machtige patriarch loopt ten einde.
  Woensdag 4/3: Het gekwetste kind. Van slachtoffer naar creator van je eigen leven. Oude pijn omzetten naar nieuwe mogelijkhedenKrachtige impuls voor je persoonlijke groei om de meest ingrijpende rode draad in je leven te begrijpen en te leren gebruiken!   
  Woensdag 11/3:  Voorjaarszuivering. Reiniging van lichaam en geest – Ontslakken – Detox – Onthaasten. Ont-moeten – Ontstressen – Genieten – spirituele herbronning. Groeps- en persoonlijk aangepast programma.
  Woensdag 15/4: Stress – Depressie -Burn out – CVS. Valkuilen van deze tijd of de opstapjes naar een nieuw leven! Beleidsverantwoordelijken worden zich (langzaam) bewust dat deze  problemen een tikkende bom zijn in onze maatschappelijke ontwikkeling.

  VOORAF 5 STAPPEN:

  1e stap: ZOOM downloaden via: https://zoom.us/support/download

  2e stap: links onder (bij de pijl) ‘Zoominstaller’ aanklikken

  3e stap: ‘Join meeting’ aanklikken

  4e stap: ‘Meeting ID’: inlogcode invullen: 333 999 8765  en  ‘Screen name’: uw (schuil)naam invullen en join aanklikken.

  5e stap: ‘Join with computer audio’ aanklikken en u zit in de meeting

  TIJDENS DE WEBINARS

  Indien u niet in beeld wilt komen dan links onder ‘video start’ met rode streep aanklikken dan zien wij alleen uw (schuil)naam op het beeld verschijnen.

  Tijdens de webinar zetten wij alle microfoons van de deelnemers uit op unmute met rode streep. Na de webinar kan iedereen die een vraag wil stellen z’n microfoon weer open zetten (mute=geen rode streep) en dan  kunnen er vragen gesteld worden.

   

   

  Inschrijvingsformulier:

  Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.