HET LIVE ECOSNOOZE POST- CORONA FESTIVAL

Dit evenement eindigde op 29 augustus 2021

 • Code: 20-21/48
 • Docent: Egidius musiek
 • Locatie: Alpacaboerderij Michelbeke
 • Duur: 3 workshops op zondagen en 1 workshop op vrijdag
 • Data: (2021)
   - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: 95 euro voor 1 workshop of 350 euro voor de 4 workshops
 • Praktisch: meebrengen: pick-nick, dekentje, eventueel kussen om op te zitten. Creatief materiaal

 • HET LIVE ECOSNOOZE POST- CORONA FESTIVAL

  BERENDRIES 13a, 9660 MICHELBEKE (BRAKEL)

  4 fantastische activiteiten

  op de alpaca boerderij van Mieke en Jos

   

   

  1. BIJZONDERE ECOSNOOZE WORKSHOP

  OP ZOEK NAAR DE WARE HARTSVERBINDING

  Het Pad van Liefde en Eigenliefde

  Zondag 23 mei van 10u tot 20.30u. Door: Egidius Musiek

  In deze dynamische en creatieve workshop staat de verbinding met je ware zelf centraal door het ervaren van een krachtige synergie van diep contact met je originele levensstroom. Hierdoor worden de twee basis energieën van Harts verbinding: liefde en eigenliefde, krachtig opgeladen en vormen je nieuwe kern van een bewust leven met aandacht en passie.

  Als basis worden je zelfgemaakte verhalen gebruikt die het proces vertellen van een groep mannen en vrouwen die samen voor een avontuurlijke reis vertrekken naar een schijnbaar onbewoond eiland. Ze gaan op zoek naar het gouden koningshart (voor mannen) en het zilveren koninginnenhart (voor vrouwen). Diepe inzichten, specifieke oefeningen en creatieve tools zijn onze werkinstrumenten. Laat je verwonderen door de kracht van samen zijn, delen en je ware zelf ontdekken.

  ALLE INFORMATIE en INSCHRIJVEN BIJ MIEKE EN JOS: info@ecosnooze.be    0476 80 60 21

  Deze workshop is ook een inleiding voor een bijzondere weekendworkshop ’DE ALCHEMIE VAN DE WARE HARTSVERBINDING’

  die op zaterdag 10 en zondag 11 juli doorgaat bij de Ignoramus Academie

  2. CREATIEVE ECOSNOOZE WORKSHOP

  THUISKOMEN IN JE DIEPSTE VOELWERELD
  Het ontwaken van het ware voelen

  Zondag 27 juni van 10u tot 20.30u. Door: Egidius Musiek

   

  Het is NU in deze tijd uiterst belangrijk om het voelen nieuwe impulsen te geven. Dit nog moeilijk groeiproces vraagt eerst een grote ’inhaalbeweging’ om de sterk ondergewaardeerde gevoelswereld weer zijn rechtmatige plaats te geven. Langzaam ontwikkelt zich dan een permanent bruikbare innerlijke ervaringswereld in de vorm van een ‘actieve intuïtie’. Zij zal dan van binnenuit keuzes en beslissingen aandragen om je confrontaties evenwichtig tegemoet te treden. Deze vooral ervaringsgerichte workshop, met een verfijnde opbouw, kan een begin zijn voor de diepe innerlijke en bruikbare ontwikkelingsweg die zich voor velen meer en meer vanuit een echt zielsverlangen begint te melden. Maak contact met je innerlijke weten en geniet!

  ALLE INFORMATIE en INSCHRIJVEN BIJ MIEKE EN JOS: info@ecosnooze.be    0476 80 60 21

   

  Deze workshop is ook een inleiding voor een bijzondere 3-daagse ’DE INNERLIJKE SCHOLINGSWEG’ – Het ontwikkelen van je innerlijk kompas’ die op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 augustus doorgaat bij de Ignoramus Academie.

  3.SPECIALE ECOSNOOZE WORKSHOP

  EVOLUTIE OPSTELLING

  Een verrassende ontdekkingstocht samen met de alpaca’s

  Vrijdag 9 juli van 10u tot 20.30u. Door: Egidius Musiek

  Na de inleidende oefening wordt iedereen opgesteld en het samen ervaren (met de alpaca’s) kan beginnen. Centraal staat de aandacht voor de spontane intuïtieve toevalligheden die als taal van de oorspronkelijke binnenkant worden gebruikt. Weinig theorie, soms verhelderende duidingen maar vooral ervaren en voelen in een dynamische opeenvolging van sfeersituaties die de innerlijke evolutieprocessen zichtbaar maken en nieuwe rationele of intuïtieve inzichten doen ontstaan. Er vormen zich wervelende energieën vanuit je eigen wezenskern met de mogelijkheid om je-Zelf echt te ontmoeten.

  De oude afhankelijkheden afwerpen en op zoek gaan naar je bestemming. Daarnaast wordt er gewerkt met een innerlijke gevoelsverankering om de nieuwe inzichten blijvend als intuïtief kompas ter beschikking te hebben.

  ALLE INFORMATIE en INSCHRIJVEN BIJ MIEKE EN JOS: info@ecosnooze.be    0476 80 60 21

  Deze workshop is ook een kennismaking met de cursus ‘DE PERSOONLIJKE ZOEKTOCHT NAAR MIJN LEVENSOPDRACHT’

  die in september opstart bij Ecosnooze en de Ignoramus Academie.

  4.UITDAGENDE ECOSNOOZE WORKSHOP

  HET CYCLISCHE LEVENSPAD

  De weg naar echte levenskunst

  Zondag 29 augustus van 10 tot 20.30u. Door: Egidius Musiek

  Van het hier-voor-maals via het hier-nu-maals over het hier-straks-maals naar het hier-na-maals

  Alles in het hele universum heeft een cyclische beweging en gaat in voortdurende veranderende verschijningsvorm van yin naar yang. Wij kennen deze polaire evolutie als incarnatie en uitcarnatie van afdalen naar de stoffelijke wereld en overgaan naar de energetische wereld van genezijde.

  Deze voortdurende beweging is het doorlopen van alle menselijke levens met als doel ons meer en meer bewust te worden waar wij vandaan komen, waar we naartoe gaan en wat we hier in dit huidige leven als levensplan hebben meegekregen. Kom kennismaken met een concreet en haalbaar stappenplan om bewust te kiezen voor echte levenskunst.

  Zet je leven in een positieve versnelling door verantwoordelijkheid op te nemen voor je EVOLUTIE. Neem je leven zelf in handen en ontdek je echte authentieke ZelfMaar deze bewuste keuze vraagt grote overtuiging en toewijding om met de nodige overgave deze uitdaging aan te gaan.

  ALLE INFORMATIE en INSCHRIJVEN BIJ MIEKE EN JOS: info@ecosnooze.be    0476 80 60 21

  Deze workshop is ook een kennismaking met de uitgebreide opleiding ‘INTEGRALE EVOLUTIEPSYCHOLOGIE’ die in september weer opstart bij de Ignoramus Academie.