Integraal gezondheidsbegeleider 1e jaar – module 1: Universele visie op het leven – avondgroep – Ook digitaal live online te volgen!!

Dit evenement eindigde op 29 november 2019

 • Code: 19-20/3B
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 10 vrijdagavonden van 19u tot 22u
 • Data: (2019)
   - - - - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: €450 - De KMO-portefeuille kan aangevraagd worden.
 • Praktisch: Kan ook live online thuis gevolgd worden via laptop - tablet - smartfone. Vooraf inschrijven noodzakelijk. Duidelijk vermelden bij de inschrijving. Inlogcode komt via email

 • OOK DIGITAAL LIVE ONLINE TE VOLGEN !!

  MODULE 1: Een Universele Visie op het leven

  De mens is, net als elk ander fenomeen in het universum, een totaal unieke afdruk van het oneindige universum. Alle bestaande energieën zijn dus geconcentreerd in de vorm van levensenergie naar ons toegekomen. Het individuele levensplan heeft daarna een selectie gemaakt welke informatie voor dit leven het belangrijkste zal worden om de evolutie verder te zetten. Dit levensprogramma is bepalend en wijst ons elke dag de Weg door ons te confronteren met gebeurtenissen die ofwel aanduiden dat we bepaalde kwaliteiten hebben ofwel via harde signalen aantonen dat er een levensopdracht moet aangepakt worden. Het levensplan afwerken is het enige werkelijke doel van het leven. Hiervoor zijn alle optimale voorwaarden aanwezig: de juiste tijd, de juiste plaats, de meest geschikte ouders, de juiste omstandigheden en gebeurtenissen. Alles wat wij ‘mee-maken’ en ‘onder-gaan’ in ons leven is slechts onderdeel van een prachtig mechanisme om in contact te blijven met ons basisprogramma. Problemen spelen in dit geheel een wezenlijke rol. Zij zijn voorlopig nodig om ons via impulsen aan te duiden dat we weer een stukje meer ontwikkeling en groei moeten doormaken om te komen tot nieuwe kwaliteiten van zelfkennis. Moeilijkheden in ons leven zijn dan ook rechtstreeks verbonden met onze levensopdrachten en zullen langzaam verdwijnen wanneer we bewust kunnen werken aan de opdracht die ons als spiegel wordt aangereikt.

  PROGRAMMA

  -De orde van het universum
  -Het erfgoed van de mensheid
  -Een integraal mensbeeld
  -Het levensplan en de levensopdracht
  -De causale mechanismen van het leven
  -De ontwikkelingsfasen van de mens
  -Ziekte en gezondheid. De nieuwe integrale gezondheidszorg: het algemene raamwerk
  -De nieuwe integrale gezondheidszorg: het algemene organigram
  -De incarnatieprocessen

  Lees hier meer over de 2-jarige opleiding Integraal Gezondheidsbegeleider.

  Inschrijvingsformulier:

  Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.