Integraal gezondheidsbegeleider 1e jaar – module 2: Energetische en stoffelijke anatomie, fysiologie en pathologie – Ook digitaal live online te volgen!!

 • Code: 19-20/4
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 10 zaterdagen van 9.30u tot 17u
 • Data: (2019 - 2020)
   - - - - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: €800 De KMO portefeuille kan aangevraagd worden.
 • Praktisch: Kan ook live online thuis gevolgd worden via laptop - tablet - smartfone. Vooraf inschrijven noodzakelijk. Duidelijk vermelden bij de inschrijving. Inlogcode komt via email

 • OOK DIGITAAL LIVE ON LINE TE VOLGEN!!

  MODULE 2: Energetische en stoffelijke Anatomie – Fysiologie – Pathologie

  Als je een grote droom koestert om diepgaand en professioneel met mensen te werken dan is deze opleiding een noodzakelijke basis waar je niet zonder kan. Zij onderscheidt zich in de sector van de Integrale gezondheidszorg door haar kwaliteit en vooral de uitzonderlijke inhoud. Een ‘Universele visie’ op het leven staat centraal en schept een overkoepelend effect om alle onderdelen en disciplines perfect met elkaar te verbinden. Natuurlijk is dit onderdeel van de opleiding Gezondheidsbegeleider ook aan te bevelen voor mensen die het leven en al zijn verbanden en samenhangen beter willen begrijpen en een krachtige impuls willen geven aan hun persoonlijke ontwikkeling.

  Module 2 is een uitgebreide studie van de mens en hoe hij  tot stand is gekomen als een mooie afdruk van het totale universum. Elk leven opnieuw kiest hij om onder een bepaald gesternte geboren te worden. Deze stand van het universum, dat zijn hele leven zal ordenen en besturen, maakt de mens uniek en voorbestemd met een prachtige blauwdruk wat hij/zij zou kunnen worden. Tijdens de lange indaling in de stoffelijke wereld bouwt de mens een  basis waarop daarna alle menselijke kenmerken en eigenschappen worden geënt wanneer hij/zij verschijnt op de aarde. Deze wonderlijke voorbereiding op het ‘leven’ voor de conceptie is een mooie opeenvolging van stadia die een afspiegeling zijn van alle vorige levens en doelgericht onze identiteit energetisch materialiseren. Bij het landen op aarde begint het menselijk ontwikkelingsproces waarin altijd eerst een energetisch model wordt gemaakt en daarna pas een stoffelijk vorm ontstaat. Zo bekijken we in de lessen hoe eerst de energetische systemen ontstaan en daarna, in een perfecte opbouw, het fysieke lichaam (energetische en stoffelijke anatomie). Ook de werking (fysiologie) van alle systemen wordt op deze manier bekeken en zelfs de ziektebeelden (pathologie) die kunnen ontstaan worden in z’n breedste verbanden en samenhangen uitgelegd.

  Deze opleiding is dus meer dan een berg kennis uit je hoofd leren maar een grote ontdekkingstocht om nieuwe inzichten te verwerven over het wonder van het leven.

  PROGRAMMA

  -Constitutie – Conditie –  Evolutie – Histologie – Cytologie

  -Basisbegrippen van de Anatomie Fysiologie – Pathologie

  -AFP: het voortplantingsstelsel – Embryologie
  -AFP: het zenuwstelsel
  -AFP: het endocrien stelsel
  -AFP: Het immuniteitssysteem
  -AFP: het circulatiestelsel
  -AFP: het locomotorisch stelsel
  -AFP: het ademhalingsstelsel
  -AFP: de huid en de zintuigen
  -AFP: het spijsverteringsstelsel
  -AFP: het uro genitaal stelsel

  Lees hier meer over de 2-jarige opleiding Integraal Gezondheidsbegeleider.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  19-20/4 €800,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!