LIVE YOUR LIFE – Ontdek de blauwdruk van je leven & Mijn universeel paspoort – Online via zoom

Dit evenement eindigde op 25 juni 2021

 • Code: 20-21/49
 • Docent: Egidius musiek
 • Duur: 6 vrijdagavonden van 19u tot 22u en 1 individueel gesprek
 • Data: (2021)
   - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: 350 euro

 • LIVE YOUR LIFE – Ontdek de blauwdruk van je leven & Mijn universeel paspoort

  Bij het begin van ons leven hebben we allemaal een gedetailleerde blauwdruk meegekregen.

  Dit vooraf klaar gelegd totaalbeeld van ‘wie we zouden kunnen worden’ is dus eigenlijk ons groot zielsverlangen dat later in ons leven misschien kan gerealiseerd worden.

  Daarnaast krijgen we een uitzonderlijk en nauwkeurig scenario mee, goed gevuld met gepaste informatie, om ons de weg te wijzen naar onze echte bestemming. Deze informatiestroom stopt nooit, heeft een grote verscheidenheid aan variaties en komt zowel via de buitenwereld (situaties, ontmoetingen en omgevingsfactoren) als via de binnenwereld (de dromen, de innerlijke stem, het innerlijk weten).

  Hoe meer we deze voortdurende liefdevolle indicaties als spiegels zien van onze kwaliteiten die we nog moeten ontwikkelen in dit leven, hoe meer we deze richtingaanwijzers gebruiken en vorm geven in ons leven, hoe meer we dus authentiek onszelf zijn, hoe meer we dan een toekomst opbouwen die overeen komt met onze blauwdruk.

  Op deze manier zijn we ons weer wat duidelijker bewust geworden van de ontwikkelingsweg die voor ons klaar ligt en onze originele bestemming die in onze blauwdruk werd vastgelegd.

  Vrouw, Waterval, Bos, Zonlicht, Meisje, Aziatische

  Deze cursus is een duidelijke ontdekkingstocht naar de oorspronkelijke bron van je leven waar alles wat naar je toekomt een bedoeling heeft om je levensplan te ontsluieren en beter te zien wie je echt bent.

  We onderzoeken samen dit wonderlijk systeem en hoe het zich in jouw leven heeft getoond. We leren de spiegelogie toepassen om al jouw belangrijke boodschappen uit je leven te vertalen en zo hun betekenis en doel te begrijpen.

  We kijken hoe je oude patronen kan doorbreken om een nieuwe route te vinden waar je in vrijheid kan kiezen om je leven zelf in handen te nemen en een  betekenisvolle ommekeer te creëren die je weer in connectie brengt met ware Zelf.

  Om deze mooie Weg te helen, te herstellen en te activeren maken we aan de hand van praktische voorbeelden, concrete stappenplannen en veel praktische tools voor iedereen een praktijkgericht ontwikkelingsplan.

  MIJN UNIVERSEEL PASPOORT

  Om dit plan volledig individueel af te stemmen is het natuurlijk noodzakelijk om deze algemene informatie aan te vullen met een persoonlijk programma op maat. Daarnaast is het ook nodig om precies te weten waar je nu staat in het verloop van je levensplan en hoe je totale ontwikkeling nu gevorderd is.

  Daarom maken we op het einde van deze cursus een persoonlijke afspraak met iedereen om tijdens een individueel gesprek een “UNIVERSEEL PASPOORT” samen te stellen waar heel gedetailleerd alle gegevens worden doorgegeven over jouw ontwikkeling op dit moment o.a. de missie van jouw leven, de blauwdruk, het scenario, de oerconfrontaties, de blinde vlekken en de dode hoeken, de oorzaken, de constructies, de compensaties, de symptomen, de verbanden en samenhangen, je levensopdracht(en), jouw stappenplan, het antwoord op al je waaromvragen, …

  Inschrijvingsformulier:

  Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.