Meridiaan Chi Kung

 • Code: 19-20/29
 • Docent: Luc Leyten
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 5 zondagen van 9u30 tot 16u30
 • Data: (2019 - 2020)
   - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: €400 - De KMO portefeuille kan aangevraagd worden.
 • Praktisch: NU OOK LOS TE VOLGEN PER SESSIE (€80) - Aanmelden via mail (Let wel op: de KMO portefeuille kan pas aangevraagd worden vanaf een bedrag van €100 en mits opgave van de totaliteit van het aantal gekozen losse lessen.)

 •  Meridiaan Chi Kung is een manier om de energiestroom, de interne beweging in je lichaam te leren voelen en te versterken. Met externe beweging ga je de interne beweging leren voelen. Daarna voeden de bewegingsvormen de interne energie stroom. Chi Kung brengt bewustzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. In Meridiaan Chi Kung worden de meridianen of informatiekanalen als middel gebruikt om het lichaam te openen. Meridiaan Chi Kung werkt ook op de organen, de pezen, de spieren, botten, ademhaling, … . Het zijn bewegingen om het energienetwerk in het lichaam te zuiveren, te openen en te versterken.

  Meridiaan Chi Kung bestaat uit 18 bewegingen die het lichaam openen, versterken en de energie sterk integreren in het lichaam. Je kan de bewegingen als het ware aan elkaar koppelen zodat je een soort van Tai Chi vorm krijgt.

  De meridianen zijn energiestromen. Het is de link naar de 5 elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal.

  Meridiaan Chi Kung geeft je vitaliteit, flexibiliteit en kracht. Het geeft je stabiliteit en openheid zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak. Beweeg met liefde en respect voor je lichaam. Luister steeds naar je lichaam. Het lichaam liegt nooit!

  Zondag 15/9 – AARDE

  Zondag 27/10 – METAAL

  Zondag 1/12 – HOUT

  Zondag 12/1 – WATER

  Zondag 9/2 – VUUR

   

   

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  19-20/29 €400,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!