Najaarszuiveringsweek

 • Code: 18-19/28
 • Docent: Egidius Musiek, Els Graindor en het Igno-team
 • Locatie: ’t Sjetootje’ / Château Boirs
 • Duur: van maandag 29 oktober tot vrijdag 2 november 2018
 • Data: (2018)
   -
 • Uur:
 • Praktisch: Alle verdere details worden opgenomen in onze maandelijkse nieuwsbrieven.

 • Intensieve 5-daagse “reinigingsweek”

       Reiniging van lichaam en geest – Ontslakken – Onthaasten

  Ont-moeten – Ontstressen – Genieten

  Groeps- en persoonlijk aangepast programma 

  Deze zuiveringsweek is voor iedereen geschikt en legt de nadruk op lichamelijke ontslakking, drainage van toxines, schoonmaken van de filterorganen lever en nieren, psychologische zuivering, het loslaten van oude emoties en gedachtenconstucties, spirituele zelfreflexie, contact maken met je levensplan en de opdrachten  van je leven.

  Sommige deelnemers kiezen ook enkel voor rust en ontspanning zonder activiteitenprogramma.

   

  Intensieve 5-daagse “gezondheidsweek”

  Vooraf uitgebreid intake gesprek – Opmaken van een totaalbeeld

  individueel afgestemd programma

  Groepsprogramma met veel individuele sessies op maat

  Tijdens onze gezondheidsweek wordt er vooral individueel gewerkt met veel persoonlijke aandacht en een duidelijk opbouwend coaching-, behandeling- en therapieprogramma.

  Tussendoor is er tijd voor korte groepsactiviteiten zoals: ochtendoefeningen in het park – yogasessies – creatieve workshops – opstellingen – kookworkshop – geleide visualisaties en avondmeditatie.

  Alle deelnemers kunnen ook kiezen voor een ontspannende en zuiverende sauna, een verfrissende natuurwandeling of een inspirerend gesprek met een van onze begeleiders.

   

  EEN INTEGRALE GEZONDHEIDSEVALUATIE

  Enkele weken voor de gezondheidsweek krijgt elke deelnemers de mogelijkheid om via een persoonlijke en uitgebreide intake een totaalbeeld te ontvangen van zijn/haar algemene gezondheidstoestand.

  Deze basisintake kan doorgaan in Hasselt of Leuven en maakt gebruik van een aantal testen, bevraging- en evaluatietechnieken zoals: Anamnese (levens- en ziektegeschiedenis) – Kirlianfotografie – polariteitstest – ‘Quality of life screening’ (uitgebreide vragenlijst over 12 levensgebieden) – eventueel bloedtesten indien nodig – Reading van het levensplan en de levensopdracht.

  Op deze manier worden alle gegevens samengebracht die de basis vormen voor het opstellen van een persoonlijk cliëntendossier dat de eerste dag aan alle deelnemers wordt overhandigd.

  Dit dossier wordt tijdens de gezondheidsweek voortdurend aangevuld met nieuwe vaststellingen, behandelingsverslagen en aanbevelingen voor de toekomst.

   

  EEN INTEGRAAL GEZONDHEIDSPROGRAMMA

  Aan de hand van de conclusies na de uitgebreide gezondheidsevaluatie wordt een volledig persoonlijk afgestemd gezondheidsprogramma opgesteld bestaande uit een reeks individuele sessies, behandelingen en aanbevelingen.

  Dit programma wordt dan doelgericht afgewerkt tijdens de gezondheidsweek en alle noodzakelijke therapieën, behandelingen en sessies worden passend ingeroosterd op een persoonlijke weekindeling.

  Dit vastgelegde programma kan dan vrij aangevuld worden met de groepsactiviteiten, wandelingen, sauna en misschien enkele extra ontspannende massages.

  Op het einde van de gezondheidsweek krijgt elke deelnemer nog een laatste evaluatie en aanbevelingen om het programma eventueel daarna consequent verder te zetten.

   

  EEN TEAM VAN COMPETENTE MEDEWERKERS

  Deze gezondheidsweek wordt professioneel begeleid door een team van ervaren therapeuten uit de groepspraktijk van VITADROME, een arts-homeopaat, een creatieve kookploeg en enkele docenten van de Ignoramus Academie.

  Alle deelnemers ontvangen een uitgebreide lijst van de medewerkers met hun gespecialiseerde discipline.

  Uit deze therapeutische mogelijkheden wordt gekozen voor het samenstellen van het individueel afgestemd programma:

  Levenscoaching – Evolutiecoaching – Relatie coaching – Innerlijke beeldenreis – Voedingsadvies – Medicinaal voedingsadvies – Homeopathie – Fytotherapie – Gemmotherapie – Aromatherapie – Bachremedies – Spagyriek Shiatsu – Cranio Sacraal Therapie – Osteopathie – Acupunctuur – Helende Aroma Massage – Holistische massage – Persoonlijk oefenprogramma – Do-in – Energetisch Lichaamswerk – Correctie- en opladingsoefeningen

  Ook de deelnemers aan de zuiveringsweek kunnen kiezen uit deze mogelijkheden als extra aanvulling van het groepsprogramma met individuele sessies.

   

  MAALTIJDEN

  Bio ingrediënten, groenten en sappen met liefde geserveerd.

  Onze gasten kunnen vanuit eigen inzicht een keuze maken tussen verschillende zuiveringsmethoden. Indien het kiezen van het gepaste voedingsprogramma nog om begeleiding en advies vraagt dan worden de vaststellingen uit de Kirlianfoto gebruikt om voor iedereen het juiste programma op maat te kiezen.

  MOGELIJKHEDEN:

  • Volledig vastenkuur: geen maaltijden enkel een groentebouillon ’s morgens en voor de rest alleen veel zuiveringsthee drinken.
  • Granenkuur: ’s morgens een groentebouillon en daarna ’s middags en ’s avonds alleen een klein kommetje gekookte volle rijst met condiment. Tussendoor veel zuiveringsthee.
  • Granen-groentekuur: ’s morgens een groentebouillon en daarna ’s middags en ’s avonds een klein kommetje gekookte volle rijst en een stoofpot van groenten. Tussendoor veel zuiveringsthee.
  • Groentekuur: ’s morgens een groentebouillon en daarna ’s middags en ’s avonds een stoofpot van groenten. Tussendoor veel zuiveringsthee.
  • Groentesappenkuur: ’s morgens een groentebouillon en daarna gespreid over de dag een liter groentesap. Tussendoor veel zuiveringsthee.
  • Vruchtensappenkuur: ‘s morgens een groentebouillon en daarna gespreid over de dag een liter vruchtensap. Tussendoor veel zuiveringsthee.

  Kleine ongemakken (hoofdpijn, constipatie, vermoeidheid, spierpijn, psychische uitzuivering, eliminatieverschijnselen …) die zouden kunnen ontstaan tijdens de zuiveringsweek worden vakkundig ondersteund en begeleid door ons team gezondheidsconsulenten.