IRON SHIRT CHI KUNG – De Kracht van Overgave en Openheid

 • Code: 18-19/43
 • Docent: Luc Leyten - Centrum Bewegen in Vrijheid
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 1 zaterdag 25 mei van 9u30 tot 17u00
 • Data: (2019)
   -
 • Uur:
 • Kostprijs: € 80
 • Praktisch: Meebrengen: losse kleding - matje

 • Na de eerste succesvolle workshop van Luc willen we iedereen graag een tweede bijzondere workshop aanbieden.

  Leer staan op je botstructuur. Verbind je hart en je nieren met elkaar. Verbind de bovenkant met de onderkant van je lichaam via een sterke onderrug. Maak kennis met de pezen in je lichaam en leer de spieren zoveel mogelijk ontspannen. Leer wortelen in de grond, sta echt in je kracht vanuit je kern. Durf je over te geven aan de openheid. Openheid lijkt zeer kwetsbaar en is heel krachtig. Voel welke kracht in overgave aan je structuur zit. Dit doen we met de houdingen uit het ijzeren hemd chi kung.

  Het Iron Shirt Chi Kung is een methode om beter op je structuur en/of je botten, te leren staan. Algemeen gebruiken we vrij veel spierkracht om rechtop te staan, om te stappen, om gewoon te zijn. We leren op deze dag de spieren te ontspannen en toch mooi aanwezig te zijn.

  We brengen veel bewustzijn in de botten en zeker in de ruggengraat. Vocht door de ruggengraat stroomt makkelijk naar beneden, maar het moet ook terug naar boven, naar het hoofd kunnen stromen om daar ververst en gezuiverd te worden. Dit alles activeert sterk een paar pompen in je ruggengraat om de sappen, de energie naar boven te pompen. Dit is dus ook een belangrijk element voor de Helende Liefde, of tantra, of kundalini.

  De interne Chi druk in de organen wordt zachtjes opgebouwd zodat we de atmosferische druk kunnen weerstaan en niet in een depressie komen.

  Er is geen voorkennis vereist. Iedereen kan deelnemen.

  Luc heeft zijn eigen praktijk als lichaamswerker en als leraar. Hij is Senior Universal Healing TAO instructeur en Senior leraar in de diepe orgaanmassage.

  Luc is gepassioneerd door bewegen en bewustzijn. De vragen ‘hoe staat de mens in het leven’ en ‘wat is ons doel in dit leven’ intrigeren hem. Luc brengt ontspanning en bewustzijn in het lichaam via yoga, meditatie, Chi Kung, ademhaling en massages.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  18-19/43 €80,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!