Primordial Chi Kung – Luc Leyten

 • Datum:
 • Uur:
 • Code: 18-19/40
 • Docent: Luc Leyten
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Kostprijs: €80

 • Het Primordial Chi Kung (Wu Ji Gong) is een oude bewegingsvorm of tai chi vorm die ongeveer 800 jaar geleden ontwerpen werd door TAO meester Chang Sang. Het is een eenvoudige vorm waarin we sterk verbinding maken met de omgeving. We worden sterk gevoed door onze omgeving. Met deze vorm maken we diep connectie met de aarde, de zon, de maan, de planeten, de sterren, het universum. In deze vorm maken we veel cirkel vormige bewegingen, spiralen, die energie aanzuigen. De vorm van een Torus (een grote donut) komt vrij veel voor in deze vorm. Dit is een vorm als het magnetische veld van de Aarde. Dit is een universeel symbool wat je overal in het universum terug vind.

  We draaien in deze vorm in tegenwijzer zin om onze as, onze verticale as, de as van leven en dood. Zo gaan we als het ware terug in de tijd en ont – wikkelen we als het ware oude patronen, gedachten, elementalen, …

  Je cultiveert je levensenergie. Je wordt bewust van spanningen in je lichaam. Het brengt je terug naar je ware zijn, Wie Ben Ik. Het is een zeer krachtige vorm en makkelijk te leren. Het zijn eenvoudige bewegingen.

  Er is geen voorkennis vereist. Iedereen kan deelnemen.

   

  Luc heeft zijn eigen praktijk als lichaamswerker en als leraar. Hij is Senior Universal Healing TAO instructeur en Senior leraar in de diepe orgaanmassage.

  Luc is gepassioneerd door bewegen en bewustzijn. De vragen ‘hoe staat de mens in het leven’ en ‘wat is ons doel in dit leven’ intrigeren hem. Luc brengt ontspanning en bewustzijn in het lichaam via yoga, meditatie, Chi Kung, ademhaling en massages.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  18-19/40 €80,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!