SEMINAR SPAGYRIEK door Dr. Naidu Gopalsamy – De alchemistische heelwijze van de toekomst – LIVE ONLINE – Zaterdag 7 mei: SPAGYRIEK EN EDELSTENEN

Dit evenement eindigde op 07 mei 2022

 • Code: 21-22/23
 • Docent: Dr. Naidu Gopalsamy
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: Zaterdag 7 mei
 • Data: (2022)
   -
 • Uur:
 • Kostprijs: 100,00 euro
 • Praktisch: Thuis live online te volgen via laptop - tablet - smartphone. Vooraf inschrijven noodzakelijk. Inlogcode volgt later via email. Er wordt een opname van dit webinar voorzien!

 • LIVE ONLINE of UITGESTELD KIJKEN

  SPAGYRIEK – GENEESWIJZE VAN DE TOEKOMST

  Spagyriek is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, aromatherapie, bloesemremedies en mineralentherapie in zich verenigen.

  Spagyriek is een echte Alchemistische methode die inspeelt op de spirituele ontwikkeling van de mens die zijn ego overstijgt en zich zijn ware, essentiële aard herinnert. Alchemie brengt een proces van persoonlijke ontwikkeling op gang waarin de mens leert de kwaliteiten van zijn ziel volledig tot expressie te brengen.

  Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH in Zwitserland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. Hij is auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties.

  Na een basisopleiding in de spagyriek het afgelopen jaar binnen de Ignoramus Academie en een aantal  succesvolle seminars met Dr. Gopalsamy willen we jullie graag verder onderdompelen in de inspirerende rijkdom aan kennis en wijsheid van deze bijzondere man.

  De seminars van Dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen, apothekers en therapeuten die (willen) werken met spagyrische middelen maar ook beginners en andere geïnteresseerden zijn zeker welkom.

  De bevlogen Dr. Naidu spreekt een uiterst makkelijk te volgen Engels. Zijn ongelooflijke kennis en inzicht in de mens en zijn functioneren op alle vlakken alsook zijn fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle bron van inspiratie. (Taal: Engels)

  Zaterdag 7 mei 2022 van 9.30u tot 16.30u

  Helende stenen in verbinding met spagyriek

  Het lijkt erop dat het ergste van de “Covid-storm” voorbij is, maar we zijn ons er allemaal van bewust dat dit slechts 1 episode is in een bijzondere tijd van “energie-reset” voor de planeet Aarde en haar bewoners.

  Om vragen te beantwoorden die naar boven zijn gekomen in deze onrustige tijd waarvan de voortzetting nog onduidelijk is en waarop we ons de afgelopen 2 jaar zo goed mogelijk hebben voorbereid, vonden we het belangrijk om de balans op te maken van de spagyriek essences (2020/ 2021 ) en hun bijbehorende helende stenen. We willen ook samenvatten wat we al in de praktijk hebben gebracht om deze delicate overgang te maken en ons voor te bereiden op de nabije toekomst.

  Dit webinar geeft je ook een korte introductie tot analytische steengenezing volgens Michael Gienger. Je leert de principes van helende steenwetenschap en krijgt een kort overzicht van het principe van oorsprong, kristalstructuur, chemische en minerale samenstelling en kleur van helende stenen. Verder maak je kennis met de eerste tien helende stenen (bergkristal, amethist, citrien, apatiet, lapis lazuli, smaragd, granaat, heliotroop, kunziet, toermalijn) en hun zuivering en energetische oplading.

  Thema’s die aan bod komen:

  • Inventarisatie van de afgelopen 2 jaar en voorbereiding op de nabije toekomst, planten en bijbehorende stenen, spiegelplanten en bijbehorende stenen
  • Inleiding tot lithotherapie gecombineerd met spagyriek
  • Aura sprays en bijhorende stenen

  VOLGENDE SEMINARS VAN NAIDU GOPALSAMY

  Zaterdag 25 juni 2022: Pulmonaria

  (Meer hierover informatie volgt nog)

  Praktische informatie: 

  Dit SEMINAR kan thuis online gevolgd worden

  via ZOOM, dat te bekijken is via laptop – tablet, PC of smartphone.

  Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

  Kan je er die dag niet bij zijn? Geen probleem, want het seminar is nog gedurende 4 weken terug te zien.

  Inschrijvingsformulier:

  Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.