SPIEGELOGIE – De wonderlijke taal van de symboliek – LIVE en LIVE ONLINE!

 • Code: 20-21/30
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 6 zaterdagen van 9.30u tot 16.30u
 • Data: (2020 - 2021)
   - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: € 350,00 - De KMO-portefeuille kan aangevraagd worden!

 • De belangrijkste stap in het menselijk ontwikkelingsproces is de overgang van ‘onbewuste’ mens naar ‘bewuste’ mens. Deze evolutiesprong gaat altijd gepaard met een enorme verruiming van ons denken en voelen.

  Hier ontstaan nieuwe uitgangspunten en  vooral wijsheid over het leven met inzichten in de processen en hoe we hiermee moeten omgaan. Het begin voor dit nieuwe bewustzijnsstadium wordt voor velen gemaakt door een enkele zin: ‘alles wat er in je leven gebeurd daar moet je iets van leren’.

  Alles wat je overkomt is dus niet langer een onoverkomelijke moeilijkheid, het dragen van je kruis of gewoon je ‘lot’ maar kan gezien worden als richtingaanwijzer, een spiegel, een boodschap, een impuls en een indicatie van een nieuw groeiproces. Alles wat wij ‘mee-maken’ heeft dus een betekenis, een functie, een doel, een reden en is dus nodig en heeft daardoor ook zin.

  De grote vraag blijft echter hoe we dan al deze informatie moeten ‘vertalen’ tot bruikbaar materiaal om onze levenswijze een totaal andere wending te geven dan vroeger. Want als deze uitgangspunten de waarheid zijn dan wil elke situatie en gebeurtenis ons ergens naartoe brengen en worden we dus permanent voorzien van een prachtige informatie die onze bestemming duidelijk maakt.

  Hetzelfde kunnen we zeggen over onze innerlijke informatiestroom die zich vooral toont via de beelden (dromen) van de nacht die ons symbolisch de weg wijzen naar de originele blauwdruk van ons leven.

  Deze cursus wil je via spiegelogie’ meenemen in de wereld van de symbolische en metaforische betekenis die achter alles verborgen zit: De waarheid en werkelijkheid achter de illusies van onze dagdagelijkse realiteit. Hoe kan ik door causaal denken en voelen de achterliggende aanwijzingen leren zien en begrijpen.

  Het wordt een wonderlijke ontdekkingstocht waar we doordringen in de verborgen wereld van een onbekend ‘systeem’ om ons de weg te wijzen naar de oorspronkelijke bedoeling van het leven.

  THEMA’S die aan de orde komen:

  * Spiegeldenken en -voelen

  * Dromen wijzen altijd de weg – droomduiding

  * De symbolische betekenis van ziektebeelden (fysiek, psychisch en spiritueel)

  * De symbolische betekenis van alle gebeurtenissen, situaties en ontmoetingen in je leven

  • Waar willen alle spiegels, signalen, impulsen, richtingaanwijzers, boodschappen… mij    naartoe brengen?
  • De informatiestroom die we elke dag ontvangen via beelden leren begrijpen en gebruiken.
  • Alle positieve en negatieve situaties leren ‘vertalen’ in hun ware betekenis en transformeren   tot evolutiestappen.
  • Wat moet ik/wij leren uit de veelheid van gebeurtenissen die we krijgen op individueel, relationeel en maatschappelijk vlak.
  • De informatiestroom die we elke dag ontvangen via beelden leren begrijpen en gebruiken.
  • Alle positieve en negatieve situaties leren ‘vertalen’ in hun ware betekenis en transformeren tot evolutiestappen. Wat moet ik/wij leren uit de veelheid van gebeurtenissen die we krijgen op individueel, relationeel en maatschappelijk vlak?

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  20-21/30 €350,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!