Tai Chi, Iron Shirt Chi Kung en Ademhaling

 • Code: 19-20/30
 • Docent: Luc Leyten
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 4 zondagen van 9u30 tot 16u30
 • Data: (2020)
   - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: €320 - De KMO portefeuille kan aangevraagd worden.

 • Adem, Ademen, Ademhaling. Je adem is een gids om dieper in je lichaam te komen. Adem elimineert toxines, spanningen, stress uit je lichaam. Een vrije en goede ademhaling is de basis voor een goede gezondheid. Als je adem vrij en zuiver is, dan is er geen ruimte voor ziekte in je lichaam. Adem is voeding, transformatie. De lucht wordt getransformeerd in de longen en komt in het bloed. De getransformeerde lucht verbrandt voeding zodat energie of Chi vrij komt. Dus adem (lucht) en voeding geeft Chi.

  Iron shirt Chi Kung zijn houdingen om terug in je structuur te leren staan, het geeft gronding, aanwezigheid in je lichaam. We gebruiken voornamelijk de grote spieren in ons lichaam om te staan zonder aandacht te geven aan al die kleine pezen en ligamenten, de structuur van het lichaam. In een goede houding is het makkelijk externe druk, fysiek, emotioneel, te weerstaan. In de houdingen maak je een sterke verbinding met de aarde, je krijgt wortels als een boom, diep in de aarde.

  Tai Chi Chi Kung is meditatie in beweging, het is een interne bewegingsleer. De bewegingen worden traag en langzaam uitgevoerd zodat je goed kunt voelen in je lichaam wat het teweeg brengt. Tai Chi geeft je ontspanning, stress verdwijnt. Het verlicht de botstructuur en revitaliseert heel het lichaam.
  Het is relaxerend, net alsof de spieren van de botten loskomen. Het geeft je meer rust en ontspanning.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  19-20/30 €320,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!