Tao yoga voor vrouwen

 • Code: 17-18/50
 • Docent: Els Graindor
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 7 vrijdagavonden van 18u tot 19u30
 • Data: (2018)
   - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: €110
 • Praktisch: De KMO portefeuille kan ingezet worden.

 • Do-In of Taoïstische Yoga is een Oosterse vorm van lichamelijke oefening waarbij de levensenergie centraal staat. Via meridiaan strekkingen en zelfmassage leer je de energie waarnemen en leiden in je lichaam. Deze eenvoudige energie opbouwende oefeningen leren je opnieuw luisteren naar je lichaam. Door de oefeningen regelmatig te doen zal je merken dat de nodige bedding ontstaat waardoor de levensenergie zacht uitgenodigd wordt om zijn maximale ruimte weer in te nemen. Dit helpt je niet alleen om je lichaam weer in balans te brengen maar ook om innerlijke kracht op te bouwen en een groter bewustzijn te creëren.

  In deze reeks gaan we specifiek kijken welke de organen of systemen zijn die het meest belast zijn in de vrouwelijke energie en hoe we deze weer vrij kunnen maken, vitaliseren én versterken. Op die manier kan deze natuurlijke vorm van beweging ingezet worden als een instrument tot zelfontplooiing en zelfkennis in het ontwikkelen van je vrouw-zijn en je vrouwelijke kracht.

  Voorkennis is niet noodzakelijk en je hoeft ook niet lenig te zijn! We bouwen langzaam op tot we opnieuw uitkomen bij de natuurlijke vloeiende beweging die eigen is aan jouw lichaam.

   

  Inschrijvingsformulier:

  Code Prijs Ik schrijf mij in
  17-18/50 €110,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!