Tao yoga voor vrouwen

 • Code: 18-19/44
 • Docent: Els Graindor
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 7 woensdagavonden
 • Data: (2019)
   - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: €110
 • Praktisch: De KMO portefeuille kan aangevraagd worden.

 • Eenvoudige oefeningen vanuit yoga, do in en taoïstische wijsheid om het lichaam te openen, te reinigen, om de energiestroom te leren ervaren, te activeren en om het lichaam te versterken zodat het opnieuw een instrument wordt om zonder beperkingen alles wat er vanuit de Ziel voor je klaar ligt te kunnen (be)leven.

  We leren je eerst een bewuste alerte toestand van aanwezigheid te creëren waarin je kan waarnemen, gevoeliger wordt en van waaruit je je vrij met je lichaam kan verbinden. Bijzondere aandacht besteden we aan: de ademhaling, het bekken, de voordelen van het verstevigen van je bekkenbodem als vrouw, de vrouwelijke organen, meridiaan-strekkingen, oefeningen voor revitalisatie en harmonisatie, … .
  We ronden steeds af met een meditatie en/of visualisatie voor verdere integratie én om de stilte te leren kennen als een heilige ruimte van waaruit je in contact kan komen met je scheppend vermogen als vrouw.

  Je zal opnieuw vreugde leren ervaren door de oefeningen op een voelende manier uit te voeren en je leert plekken waar de energie geblokkeerd is te herkennen. Hierdoor leer je begrijpen wat het lichaam je te vertellen heeft.

  Door de oefeningen regelmatig te doen zal je merken dat de nodige bedding ontstaat waardoor de levensenergie zacht uitgenodigd wordt om zijn maximale ruimte weer in te nemen. Dit helpt je om als vrouw innerlijke kracht op te bouwen en een groter bewustzijn te creëren.

  Voorkennis is niet noodzakelijk en je hoeft ook niet lenig te zijn! We bouwen langzaam op tot we opnieuw uitkomen bij de natuurlijke vloeiende beweging die eigen is aan jouw lichaam.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  18-19/44 €110,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!