Terugkeren naar je Bron

 • Code: 20-21/22
 • Docent: Els Graindor
 • Locatie: LIVE ONLINE via Zoom
 • Duur: 4 dinsdagavonden van 20u tot 21u30 + 1 online webinar te bekijken wanneer het jou uitkomt!
 • Data: (2021)
   - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: €110 - LIVE ONLINE via Zoom. Tijdig inschrijven is noodzakelijk!
 • Praktisch: De KMO portefeuille kan aangevraagd worden.

 • ‘Terugkeren naar je bron’ is een uitnodiging om mee op reis te gaan. …
  Een reis diep in jezelf van waaruit je opnieuw kan ‘thuiskomen’.

   

  Meer dan ooit leven we als mensheid afgesneden van de grote levensstroom, de natuur en alle andere levensvormen.

  Dit komt omdat we ook in ons individuele leven afgesneden raakten van onze Bron. Het leven wordt ingewikkeld wanneer we ons loskoppelen van de grote levensstroom. We zijn dan niet langer ‘online’, we weten niet meer wat we hier te doen hebben op aarde en moeten alles in ons leven ‘bedenken’ of ‘maken’. Hierdoor ervaren we geen innerlijke rust, vreugde of vervulling meer.

  Terugkeren naar de Bron is terugkeren naar die plek waar je verbonden bent met de levensenergie.

  Wanneer je in verbinding leeft met je Bron, ben je nog wel IN de wereld, maar op een hele nieuwe manier! Je identificeert je niet langer met een beeld van jezelf, dat je doorheen de jaren gecreëerd hebt en waarvan je aangenomen hebt dat je dit bent.

  Omdat je diep gecenterd bent in jezelf en in contact bent met het water van de Bron zal van hieruit als vanzelf je eigen levenspad zich weven en ontvouwen. Het leven laat je voelen dat jij een ‘uitgebreid universum’ in je draagt en brengt je weer in contact met je eigen inhoud en het doel van dit leven op aarde.

  Wanneer de stromende kwaliteit van het leven zich toont dan krijg je het gevoel gedragen te worden door een grotere intelligentie.

  Thema’s die aan bod komen:

  • Hoe voelt leven vanuit de Bron en wat zijn er de kenmerken van?
  • Wat in onze moderne manier van leven zorgt ervoor dat deze verbinding kwijt raken en hoe kunnen we dit herstellen?
  • De juiste voorwaarden creëren vooraleer we de reis aanvatten.
  • Een volledige reeks praktische en eenvoudige tools om via beweging en meditatie in verschillende stappen de weg terug voor jezelf direct te ‘ervaren’.

   

  Deze reeks bestaat uit 1 opgenomen webinar dat je kan bekijken wanneer het jou uitkomt. Dit webinar geeft je het grote kader zodat je de praktische lessen die daarop volgen goed kan plaatsen. Gedurende 4 dinsdagavonden reiken we je een volledige reeks aan van praktische en eenvoudige tools om via beweging en meditatie in verschillende stappen de weg ‘terug’ voor jezelf direct te ‘ervaren’.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  20-21/22 €110,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!