The power of energetic healing – palmhealing van de Essenen

 • Code: 19-20/13
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 10 zondagen
 • Data: (2020)
   - - - - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: €800 KMO portefeuille kan aangevraagd worden.

 • De kracht van helende handen

  Handoplegging, seiki, aura en chakra harmonisatie en healing, oplading van de meridianen, healing op fysiek-psychisch en spiritueel niveau, healing van het gekwetste kind, healing met etherische essences en olie, healing met spagyrische middelen, healing met kleur en klank …

  Het toepassen van healing gaat ver terug in de tijd. Duizenden jaren geleden werd deze prachtige heelwijze al toegepast door heelmeesters en sjamanen. In het Oosten werd handoplegging vooral gebruikt om de KI-stroom (de levensenergie) weer te herstellen door gebruik te maken van de zuivere liefde energie en op deze manier de zelfheelkracht van het lichaam te stimuleren. Tijdens deze Yinne manier van  handoplegging zal  de beoefenaar zich afstemmen om een onvoorwaardelijk kanaal te zijn voor de oneindige, universele energie die onbeperkt beschikbaar is. Deze vorm van ‘behandelen’ zien we vooral terugkomen in de huidige methode van Reiki, Quantum Touch …

  In het Westen, en vooral in de wijsheidsschool van de Essenen, werd handoplegging veel ruimer gebruikt en meer in een yangere stijl. Hier ontstonden verschillende methodes die naargelang het probleem in verschillende variaties konden toegepast worden o.a. pijnbestrijding, eliminatie, harmonisatie, revitalisatie, activering, dynamiseren, sederen, opladen, kalmeren, deblokkeren, evolutie bevorderend…

  Deze opleiding ‘PALM HEALING van de Essenen’ verloopt in eerste instantie in een serene en liefdevolle sfeer waar de gepaste gevoelssfeer de nodige bedding vormt om het diepe innerlijke ervaren toe te staan. Van hieruit wordt een respectvolle en nabije verbinding gecreëerd die de stroom van informatie kan doen ontstaan.

  Alle methodes van behandeling worden dan in de praktijk uitgevoerd met de nodige duiding. Daarna wordt verwacht dat alle deelnemers uitvoerig in de thuissituatie gaan oefenen om de ‘de kracht van de helende handen’ meer en meer te ervaren.

  Doelgroep

  • Iedereen die deze eenvoudige methode vooral wil leren voor toepassing in de thuissituatie
  • Alle geïnteresseerden in energetisch werken met mensen die diepgaand willen doordringen in de prachtige heelmethode van handoplegging.
  • Therapeuten die op zoek zijn naar een aanvulling van hun bestaande behandelingen o.a. shiatsu, voetreflex, massage, cranio sacraal therapie, lichaamswerk, …
  • Voor iedereen die actief is in het brede veld van gezondheidswerk en een eenvoudige methode van ondersteuning willen leren.  (artsen, verpleegkundigen, paramedici, bejaardenhelpers(sters)
  • Eén van de vakspecialisaties als extra bij de beroepsopleiding Integraal Gezondheidsbegeleider.

  Programma

  1. Opladen en activering van de energie
  2. Verschillende methodes van afstemming op de ontvanger
  3. Het ervaren van de energiestroom – Verbeelding en voorstellingsvermogen ontwikkelen – De vertrouwensaanraking
  4. De liefdevolle verbinding met de informatie van de ontvanger
  5. Harmonisatie technieken – pijnbestrijding
  6. Chakra evaluatie en balanceren
  7. Revitalisatie door evenwicht te brengen tussen de persoonlijkheid en de ziel
  8. Evolutie behandeling door activering van de levensopdracht
  9. Partner- en groepshandoplegging
  10. Werken met klank vibraties, synergiën van etherische olies en kristallen
  11. Handoplegging bij psychische problemen, stress, depressie, burnout en cvs
  12. Healing bij kinderen o.a. dyslexie, ADHD, hyper activiteit, hooggevoeligheid, autisme, leerproblemen

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  19-20/13 €800,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!