Seminar spagyriek door Dr. Naidu Gopalsamy – Deel 1 – Ook digitaal live online te volgen!

Dit evenement eindigde op 28 juni 2019

 • Code: 18-19/45
 • Docent: Dr. Naidu Gopalsamy
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 1 vrijdag van 9.30u tot 16u30
 • Data: (2019)
   -
 • Uur:
 • Kostprijs: € 120. De KMO portefeuille kan aangevraagd worden.
 • Praktisch: Kan ook live online thuis gevolgd worden via laptop - tablet - smartfone. Vooraf inschrijven noodzakelijk. Duidelijk vermelden bij de inschrijving. Inlogcode komt via email.

 • Spagyriek is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, aromatherapie, bloesemremedies en mineralentherapie in zich verenigen.

  Spagyriek is een echte Alchemistische methode die inspeelt op de spirituele ontwikkeling van de mens die zijn ego overstijgt en zich zijn ware, essentiële aard herinnert. Alchemie brengt een proces van persoonlijke ontwikkeling op gang waarin de mens leert de kwaliteiten van zijn ziel volledig tot expressie te brengen.

  Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH in Zwitserland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. Hij is auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties.

  Na een basisopleiding in de spagyriek het afgelopen jaar binnen de Ignoramus Academie en een aantal  succesvolle seminars met Dr. Gopalsamy willen we jullie graag verder onderdompelen in de inspirerende rijkdom aan kennis en wijsheid van deze bijzondere man.

  De seminars van Dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen, apothekers en therapeuten die (willen) werken met spagyrische middelen maar ook beginners en andere geïnteresseerden zijn zeker welkom.

  De bevlogen Dr. Naidu spreekt een uiterst makkelijk te volgen Engels. Zijn ongelooflijke kennis en inzicht in de mens en zijn functioneren op alle vlakken alsook zijn fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle bron van inspiratie.

  Programma van het seminar van vrijdag 28 juni 2019

  bilzenkruid
  zwarte komijn

  De fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences: 105 Hyoscyamus niger (bilzekruid) en 106 Nigella sativa (zwarte komijn).

   

  Introductie van het nieuwe complexboek, het seminarboek en de herziene sleutelwoordenlijst 2019.

   

   

  Een aantal thema’s:

  • Moderne ziektes, nieuwe benaderingen ter ondersteuning van het immuunsysteem, immunomodulatie en immunoregulatie. Begeleiding van ernstige ziekten, auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten en ziekten van het zenuwstelsel, kanker.
  • Enkele specifieke energetische thema’s: loskomen uit onwetendheid en angsten waarin oude patronen ons vast hebben gehouden en obscurantisme (= doelbewust streven om andere mensen in onwetendheid te houden en zelfstandig denken te verhinderen).
  • Het openen en verlichten van ons geweten, om ons functioneren beter te begrijpen.
  • Op alle fronten actief zijn in onze eigen transformatie.

   

  VOLGEND SEMINAR: vrijdag 25/10/2019