WORKSHOP: DE ALCHEMIE VAN DE HARTSVERBINDING: HET PAD VAN LIEFDE EN EIGENLIEFDE

 • Code: 20-21/50
 • Docent: Egidius Musiek en Els Graindor
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: Weekend van zaterdag 10 juli tot zondag 11 juli van 9.30u tot 18u
 • Data: (2021)
   - -
 • Uur:
 • Kostprijs: 399,00 euro. (inclusief 2 maaltijden)- De KMO-portefeuille kan aangevraagd worden tem 12/06/2021!
 • Praktisch: Meebrengen: materiaal voor creatieve oefeningen: verf, kwast, kleurpotloden, knutselmateriaal ... Mogelijkheid tot overnachten in een B&B in de onmiddellijke omgeving. Een lijst kan enkele weken voor aanvang opgevraagd worden op het secretariaat.

 • HET PAD VAN LIEFDE EN EIGENLIEFDE

  We merken elke dag dat mensen het liefdevolle contact verliezen met zichzelf, de partner, de maatschappij en de wereld. Weer anderen zijn op zoek naar het vinden of herstellen van deze levensbelangrijke energie die ons  verbindt met onze oorsprong. In dit basisweekend  wordt  eerst de verbinding met het oneindige universum opgeladen. Daarna maken we contact met de 2 polariteiten: yin en yang – De aarde en de hemel – het vrouwelijke en het mannelijke. Deze twee energieën maken in hun samenspel alle andere verschijnselen maar ook alle kwaliteiten van de mens. In niveau 1 staat de verbinding met jezelf centraal door het ervaren van een krachtige stroom van diep contact met  je originele levensstroom. Hierdoor worden de twee basis energieën van hartsverbinding, liefde en eigenliefde krachtig opgeladen en vormen de kern van een bewust leven met aandacht en passie.

  Als basis voor dit weekend worden de prachtige verhalen gebruikt die vooraf thuis zijn gemaakt door de deelnemers.

  De aanzet en inleiding voor het volledig nieuwe verhaal wordt vooraf doorgestuurd via mail en kan dan thuis in eigen stijl en inhoud worden uitgewerkt met eventueel bijhorende collages of passende illustraties.

  De rode draad van deze verhalen is het proces van een groep mannen en vrouwen die samen voor een avontuurlijke reis vertrekken naar een op het eerste zicht onbewoond eiland  om op zoek te gaan naar het gouden koningshart (voor mannen) en het zilveren koninginnenhart (voor vrouwen).

  Zij kunnen en mogen pas vertrekken als iedereen aan bepaalde voorwaarden voldoet o.a. slagen in een aantal proeven , de confrontatie met de ‘wilde’ originele bewoners, de moeilijke interactie tussen mannen en vrouwen en het ‘jezelf tegenkomen’. Op deze manier kunnen zij langzaam inzichten verwerven in alle mechanismen van het ware leven. Daarnaast leren zij uiteraard als hoofddoel het Pad van ware Liefde en Eigenliefde bewandelen ook door mekaar te inspireren en te ondersteunen.

  Ook vroegere deelnemers aan ‘de alchemie van de hartsverbinding’ kunnen weer deelnemen omdat het verhaal totaal nieuw is met een unieke  inhoud en een nieuwe verhaallijn die helemaal aansluiting heeft met hun vroegere verhaal over ‘het land van de verbannen vrouwen en mannen’

   

   

   

   

   

   

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  20-21/50 €399,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!