VAKANTIEWORKSHOP: DE ALCHEMIE VAN DE HARTSVERBINDING: HET PAD VAN LIEFDE EN EIGENLIEFDE

Dit evenement eindigde op 26 juli 2020

 • Code: 19-20/125
 • Docent: Egidius Musiek en Els Graindor
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: Weekend van zaterdag 25 juli tot zondag 26 juli van 9.30u tot 18u
 • Data: (2020)
   - -
 • Uur:
 • Kostprijs: 399,00 euro. De kmo-portefeuille kan aangevraagd worden voor het volledige bedrag (incl. maaltijden - max. subsidiabel bedrag pp./per dag niet overschreden)
 • Praktisch: Meebrengen: materiaal voor creatieve oefeningen: verf, kwast, kleurpotloden, knutselmateriaal ... Mogelijkheid tot overnachten in een B&B in de onmiddellijke omgeving. Een lijst kan enkele weken voor aanvang opgevraagd worden op het secretariaat.

 • HET PAD VAN LIEFDE EN EIGENLIEFDE

  We merken elke dag dat mensen het liefdevolle contact verliezen met zichzelf, de partner, de maatschappij en de wereld. Weer anderen zijn op zoek naar het vinden of herstellen van deze levensbelangrijke energie die ons  verbindt met onze oorsprong. In dit basis weekend  wordt  eerst de verbinding met het oneindige universum opgeladen. Daarna maken we contact met de 2 polariteiten: yin en yang – De aarde en de hemel – het vrouwelijke en het mannelijke. Deze twee energieën maken in hun samenspel alle andere verschijnselen maar ook alle kwaliteiten van de mens. In niveau 1 staat de verbinding met jezelf centraal door het ervaren van een krachtige stroom van diep contact met  je originele levensstroom. Hierdoor worden de twee basis energieën van hartsverbinding, liefde en eigenliefde krachtig opgeladen en vormen de kern van een bewust leven met aandacht en passie.

  Als basis voor dit weekend worden de prachtige verhalen gebruikt die vooraf thuis zijn gemaakt door de deelnemers.

  De aanzet en inleiding voor het volledig nieuwe verhaal wordt vooraf doorgestuurd via mail en kan dan thuis in eigen stijl en inhoud worden uitgewerkt met eventueel bijhorende collages of passende illustraties.

  De rode draad van deze verhalen is het proces van een groep mannen en vrouwen die samen voor een avontuurlijke reis vertrekken naar een op het eerste zicht onbewoond eiland  om op zoek te gaan naar het gouden koningshart (voor mannen) en het zilveren koninginnenhart (voor vrouwen).

  Zij kunnen en mogen pas vertrekken als iedereen aan bepaalde voorwaarden voldoet o.a. slagen in een aantal proeven , de confrontatie met de ‘wilde’ originele bewoners, de moeilijke interactie tussen mannen en vrouwen en het ‘jezelf tegenkomen’. Op deze manier kunnen zij langzaam inzichten verwerven in alle mechanismen van het ware leven. Daarnaast leren zij uiteraard als hoofddoel het Pad van ware Liefde en Eigenliefde bewandelen ook door mekaar te inspireren en te ondersteunen.

  Ook vroegere deelnemers aan ‘de alchemie van de hartsverbinding’ kunnen weer deelnemen omdat het verhaal totaal nieuw is met een unieke  inhoud en een nieuwe verhaallijn die helemaal aansluiting heeft met hun vroegere verhaal over ‘het land van de verbannen vrouwen en mannen’

   

   

   

   

   

   

  Inschrijvingsformulier:

  Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.