WIE DENK GE WEL DAT GE ZIJT – De sleutel tot het leven

 • Code: 18-19/41
 • Docent: Bert Corsius
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 8 donderdagavonden van 19u tot 22u
 • Data: (2019)
   - - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: € 450,00 - KMO-portefeuille kan aangevraagd worden

 •  

  WIE DENK GE WEL DAT GE ZIJT

  De sleutel tot het leven

   

  THEMA’S

  1. De enige en absolute waarheid – De sleutel tot je gehele bestaan
  2. Van persoon naar aanwezigheid – het gevecht om energie
  3. Fuck the mind-fuck
  4. Alles is perfect zoals het zijn moet, jij bent het enige wat het leven in de weg staat
  5. Win for life – sterf om te kunnen leven
  6. Shift je vibratie, bewustzijn, energie en werkelijkheid
  7. Law of Attention
  8. Om het geheel te zien, moet jij verdwijnen

  Wanneer mensen compleet van hun sokken geblazen worden door een extreem schokkende gebeurtenis zoals een onverwachte verlies van  iemand of iets dierbaar, een plotse gebeurtenis in hun bestaan, een bijna-dood-ervaring, of iets dergelijks, besluiten ze vaak resoluut hun leven om te gooien. Waarom is dat?  Wat hebben zij gezien, beseft, meegemaakt waardoor ze allen dergelijke beslissing lijken te nemen?

  Het moment dat je dit lichaam en aardse bestaan verlaat, zal alles kristalhelder zijn, vallen de puzzelstukjes op hun plaats en zal je zonder enige twijfel inzien hoe het leven werkt, waarom en vooral hoe zalig en geniaal het georchestreerd is. Buiten totale verbijstering, is er enkel ongekende rust, vrede, immense dankbaarheid en een gelukzalig gevoel;

  In het idee van reïncarnatie is dit exact de reden waarom we terugkeren; “Mocht ik ooit geweten hebben dat het zo zat, had ik me nooit zorgen gemaakt, totaal andere beslissingen genomen en enkel mijn intuïtie en hart gevolgd… Ik moet terug!!!”. Mijn grootste wens is dat allen tot dit besef mogen komen, nu dit lichaam nog warm is, en de onmiddellijke vruchten hiervan mogen dragen in alles wat ze doen, denken, voelen en ervaren.

  Wie je denkt dat je bent, is slechts een gedacht en dit gedacht heeft ook weer ideeën over zichzelf. Echter jijzelf bent geen gedacht.  Zie dit en de impact ervan, en ga heen in vrede.

  Ik nodig je van harte uit me te vergezellen op de beste trip ooit, deze zoektocht naar je essentie, thuis te komen bij jezelf en door je eigen ogen te zien wat je nooit voor mogelijk achtte.

  Het leven is tijd- en moeiteloos en zo’n mirakel dat het denken het onmogelijk kan vatten.

  Zoals Ramana Maharshi zei; “We hoeven niet te zoeken naar wie we zijn, we zijn het al. En het denken dat zo hard op zoek is, is de enige reden waarom we dit niet zien en ervaren.”

  In mijn ogen is dit de ware blijde boodschap, dat waar alle heilige boeken naar verwijzen, de boodschap van profeten, heiligen en meesters zoals Buddha, Lao Tse, Krishna, Jezus, Shankara, Papaji, Mooji, zovele anderen en het leven zelf. Het is de sleutel tot het gehele universum, overstijgt alle dingen en geeft je directe toegang tot onuitputtelijke energie en alles wat je hart werkelijk verlangt. Dit is het hoogste goed in dit menselijke bestaan en het enige wat je werkelijk dient te weten, al de rest heeft zeker zijn plaats maar is louter bijzaak.

  Het is voor mij dan ook een waar genoegen en grote eer, samen met u uit te vinden wie of wat die ‘ik’ is waar we naar refereren in ieder gevoel, gedacht, ervaring en uitspraak. Dit is een uitnodiging jezelf toe te staan het meest intieme subject te onderzoeken. Een mogelijkheid om verder en dieper te gaan dan louter het oppervlakkige idee van uw persoonlijke ervaring en te ontdekken wie je echt bent. Met de garantie dat wanneer de notie van uw ‘ik’ verandert, uw hele levenservaring shift, daar deze ik de hoeksteen is van ons gehele bestaan.

  Heeft u zich ooit eerder de vraag gesteld: ‘Wie is Ik?’. Niet louter ‘Wie ben ik?’,  waardoor er een kluwen van gegevens en concepten opkomen zoals leeftijd, geslacht, normen, waarden, relaties, waarheden, verhalen en begrippen. Nee, wie/wat is die ik waar we al die verschillende zelfportretten aan toedichten. Schiet deze vraag diep in je bewustzijn en laat de inzichten opborrelen in ieder moment dat je nog mag genieten in dit aardse bestaan. Op zich zijn deze woorden alles wat je nodig hebt, en belangrijker dan eender wat in het leven.

  Voel u vrij dit dan ook steeds weer opnieuw op u in te laten werken, iedere keer zal het iets nieuws triggeren.  Alle nodige wijsheid is reeds aanwezig in je, popelend om geoogst te worden.

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  18-19/41 €450,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!