ZEG JA TEGEN JE LEVEN!

 • Code: 18-19/37
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Duur: 8 woensdagavonden van 19u tot 22u
 • Data: (2018 - 2019)
   - - - - - - - -
 • Uur:
 • Kostprijs: € 350,00
 • Praktisch: De 'TOP 1000 mooiste situaties van je leven' meebrengen

 • DE MOOISTE SITUATIES VAN JE LEVEN WIJZEN ALTIJD DE WEG

  De moeilijke situaties in je leven staan altijd op de eerste plaats als je oplossingen zoekt voor je problemen. Ook in de hulpverlening wordt graag en veel gepraat over de dingen die je zo graag kwijt wil of waar nog lang aan ‘gewerkt’ moet worden.
  Deze cursus wil echter de mooiste gebeurtenissen uit je leven centraal zetten. Deze positieve boodschappen lopen als een wonderlijke rode draad door je leven en geven rechtstreeks de ervaring dat we even een onderdeel mogen beleven van wie we echt kunnen zijn. Het bewust kunnen doordringen in de ware betekenis van deze  ‘impulsen’ en ‘richtingaanwijzers’ laat ons kennis maken met een fijne informatiebron die we elke dag mogen gebruiken als materiaal om ons leven vorm te geven.
  Breng ons je ‘TOP 1000 van je mooiste situaties’ mee en we gaan samen op zoek hoe zij je ware inhoud van je leven prachtig in beeld zetten.
  Deze ‘beelden’, die ook van de binnenkant kunnen komen via onze dromen, worden ons zomaar aangeboden. Maar helaas verdwijnen ze meestal in de grote voorraad van herinneringen die we zo graag koesteren.
  In deze cursus willen we deze opgeslagen informatie weer boven halen en bruikbaar maken.
  Soms moeten we dan doordringen in hun symbolische betekenis maar meestal zijn ze meteen praktisch bruikbaar om bewust aan onszelf te schenken. Op deze manier maken we een grote evolutiestap omdat we eindelijk i.p.v. te ondergaan zelf ons leven in handen nemen.
  Ik ben niet langer het slachtoffer van mijn moeilijke verleden maar ik ben nu de creator van mijn ware toekomst dankzij de positieve situaties in mijn leven die ik eindelijk als informatiebron kan gebruiken!

  Inschrijvingsformulier:

  Vergeet niet hieronder het vakje "Ik schrijf mij in" aan te vinken!
  Code Prijs Ik schrijf mij in
  18-19/37 €350,00

  Kijk goed na of je het juiste e-mailadres hebt ingegeven! Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan in je spam-folder. Bij twijfel neem je best contact op.

  Vul hier de gegevens in van de persoon die aan de cursus zal deelnemen’. Standaard wordt de factuur aangemaakt met deze gegevens. Wens je een ander facturatie-adres, dan kan je dit in het "Bijkomende info"-vakje doen.

  Indien je extra info wil meedelen, of een ander factuuradres wil kiezen, kan je dat hierboven doen.

  Het bedrag kan worden gestort op de rekening van Ignoramus Academie VZW nr. IBAN : BE70 9799 5063 1125 - BIC: ARSPBE22 met vermelding van uw naam, adres en cursuscode.

  Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

   

  Vul hierboven het resultaat in. Dit is om spam tegen te gaan!