ZOMER WEBINAR 5 : DAGELIJKSE KOST(BAARHEDEN) VOOR LEVENSKUNST : DE WARE MANNELIJKE ENERGIE

 • Datum:
 • Uur:
 • Code: 19-20/130
 • Docent: Egidius Musiek
 • Locatie: Ignoramus Academie Hasselt
 • Kostprijs: 20,00 euro
 • Praktisch: Kan ook live online thuis gevolgd worden via laptop - tablet - smartfone. Vooraf inschrijven noodzakelijk. Inlogcode komt via email.

 • ZOMER WEBINAR 5 : 22 juli VAN 19u TOT 20.30u

  DAGELIJKSE KOST(BAARHEDEN) VOOR LEVENSKUNST

  DE WARE MANNELIJKE ENERGIE

  De ware mannelijke energie mag weer verschijnen en zijn rechtmatige plaats opeisen in een bedrieglijke Machowereld die wegzinkt in  de misleidende uiterlijke schijn van gevoelloze machtsspelletjes en principiële genormeerdheid.  Een man die weer vanuit zijn hart durft te leven en z’n buikgevoel weloverwogen toevoegt aan zijn rationele authenticiteit. Een daadkrachtige beschermer en mededogende trooster die het inspirerende leiderschap van de Paladijn in zich draagt en de universele wetten van het leven hoog houdt. Die in zijn doelgerichtheid een creatieve (w)ondernemer kan zijn om weer een aarde te creëren met een geschikte levenssfeer voor mensen. En niet in het minst een man die de vrouwelijke energie eert, respecteert, haar zachtheid in zich opneemt en haar innerlijke wijsheid als een waardevolle aanvulling beschouwt.

    

  Daarom, mannen van deze planeet, word wakker en ga de ontdekking aan naar de ‘Ware  Yang’ van de Meester in jezelf. Een Weg die je ‘alleen’ volgt als parallelroute naast de ontluikende vrouwelijke energie die zoekt naar een waardige tegenpool om weer op verliefd te worden om samen de wereld een andere aanblik te geven.

  De ‘Prins op het witte paard’ krijgt een nieuwe dimensie en toont zich in een onverwachte gedaante. Vergeten begrippen worden weer toegevoegd aan de essentiële mannelijke woordenschat: inspirerende beschermer, dragende bewaker van de Universele wetten,  charismatische  leider, creatieve denker en inspirerende voeler, har(d)t aan de buitenkant en zachte pit aan de binnenkant, ondersteunende structuur met een doeltreffende waardengerichtheid,  innerlijke wijsheid en intuïtieve zekerheid, gevoel voor schoonheid en echtheid, mededogen en juistheid in het ongelimiteerd handelen, de zachte kracht en de ware macht in evenwicht. Kortom een MAN die er mag zijn in zijn oorspronkelijke bedoeling!

  Mannelijke kracht is geen eigenschap die alleen geschikt is voor de attente en gevoelige romanticus maar duidelijk een levenshouding die de tweepoligheid van de mannelijke natuur ten volle wil ontwikkelen. Niet als slachtoffer van het vrouwelijk feminisme die wil scoren in zijn aantrekking tot de ‘babemagneet’ of de peper en het zout in de soep wil spelen als hanige man.

  Maar wel als zoeker naar een nieuwe schuldenvrije identiteit die zijn echte plaats zelfbewust gaat innemen.

  Inschrijvingsformulier:

  Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.