Studentensupport

EEN PERSOONLIJKE STUDENTENBEGELEIDER: 1 gesprek per maand (evt. via skype)

Het supervisieteam van de Ignoramus Academie heeft op vraag van de studenten een ‘studentensupport’ ontwikkeld die speciale ondersteunende begeleiding aanbiedt. Deze service kan aangevraagd worden tijdens of na een opleiding aan de Ignoramus Academie.

Voor meer info neem contact op via het contactformulier!

 

Deze ondersteuning staat helemaal in het teken van de gevolgde opleiding(en) en wil studenten vooral helpen om de inhoud beter te integreren en praktisch toe te passen in hun leven.

Daarnaast worden alle moeilijkheden of gevolgen die kunnen ontstaan naar aanleiding van een cursus of opleiding grondig besproken en aangepakt.

Speciale aandacht gaat ook naar de mogelijkheden achteraf na de opleiding en het omzetten in concrete doelstellingen.

 

SUPPORT VOOR NIEUWE STARTERS

Indien je je eigen zaak wil opstarten kan het Ignoramusteam je daarbij helpen.

We hebben op alle vlakken voldoende expertise in huis om je te begeleiden naar een succesvolle eigen zaak die helemaal beantwoordt aan je droom.

 

 

Voor alle studenten aan de Ignoramus Academie maar ook studenten aan andere gelijkaardige opleidingen (therapeutenopleiding, coaching opleiding, bijscholingen of jonge ondernemers die een fantastisch idee willen neerzetten) kunnen van deze diensten gebruik maken.

INTEGRALE STARTERS-SUPPORT

‘Waar oude doelen ophouden en een nieuwe bestemming begint’

Een inspirerend begeleidingstraject voor nieuwe starters die met maximale voorbereiding hun nieuwe uitdaging willen aangaan.

Het ontwikkelen van een strategisch stappenplan in 7 stadia: Visie – Missie – Ideeën & think tank – Liefdevolle verbinding – Masterplan – Organigram – Businessplan.

JURIDISCHE VORM

Zeer goed overwogen keuze voor de juiste juridische vorm: éénmanszaak, vennootschap, maatschap, vzw, stichting … met hun voordelen en nadelen. Met eventueel juridisch advies.

WEBSITE

Samen ontwikkelen van een eigen website (van idee tot online zetten) die optimaal past bij jouw unieke energie en het uithangbord zal worden van je creatieve activiteiten.

PR STRATEGIE en PRAKTISCHE UITVOERING

Hoe zet ik mijn eigen zaak in de wereld? Welke instrumenten worden ingezet: website, nieuwsbrief, sociale media, advertenties, publiteksten, beurzen …

BOEKHOUDING

Van juridisch advies tot wat kan/moet ik zelf doen.

Volledige boekhouding indien gewenst.

 

Ook (w)ondernemers die al langer actief zijn kunnen gebruik maken van deze mogelijkheden.

Voor meer info neem contact op via het contactformulier!